17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bayern Munchen e с класи над останалите отбори в Бундеслигата! Левандовски е невероятен и по- техничен от Меси и Роналдо! MiaSanMia!

Bayern Munchen е с класи над останалите Бундеслитата! Левандовски е невероятен и по- техничен от Меси и Роналдо! MiaSanMia!

Ха, ха, ха, с какво въжделине коментаторчетата се възнасяха, че Байерн ще загуби и любимият им отбор ОТ ИЗТОЧНА ГЕРМАНИЯ /бивша бе тъпаци/, ще заеме първото място! То не бяха хвалби, то не бяха дитирамби ... докато Байерн набързо ги приземи ... и то не бяха измислици, то не бяха плювни по съдията ...През крив макарон ще видите първото място, глупаци !

Съдията бе като дядо Мраз за Баерн. Непрекъснато вадеше подаръци за баварците, а за Дортмунд - жълти картони. Най-големите подаръци бяха дуспа срещу Дортмунд и недадена дуспа срещу Байерн. Така съдията вкара мача в удобно русло за Левандовски и компания

А ти се вкара в удобно русло да те споменаваме като глупака на коментарите!

Кой го интересува джендърозападен футбол та пишете тук. Гледайте си джендърските първенства и не ни ги натрапвайте тук. Колкото и да е зле нашият е по интересен, защото си е наш.

Тъп галош, кой ваш бре глупако, на продажните бизнесменчета е "вашият" футбол!

След 0:2 съдията заигра активно в полза на Баерн и в края на мача докара нещата до 4:2.

Хахаха, отбраната на Байерн е пълен кахър! Първото полувреме си беше 0:2 за Борусия-Дортмунд, но съдията набързо напарави 3/три/подаръка на Байерн: първо призна гол на Байерн от засада, после измисли дузпа за тях/играчът им излезе от наказ.поле и беше с гръб към вратата на съперника, отделно че търсеше крака на защитника на Борусия, за да се метне на земята и заслужаваше жълт калтон за симулация, което се видя и на VAR/ и накрая при явна дузпа за Борусия набързо я подмина, както и настояванията и протестите на играчите на Борусия да се види VAR и за тях. Левандовски беше слабак в тоя мач и само подаръците на съдията извадиха отбора му.

Бягаш от реалността Веско.