17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ne sluchaino gi narichat huni.

а ченгетата що не ги прибиха на место вандалите с палки крошета и гумени куршуми?? а слабистите що не отвориха пожарния маркуч срещу тех на излизане??

Бат Венци да демонтира седалките и да сложи ня тяхно място по един голям дървен х.й! На тях да сядат лумпените от Левски. Това е най-простата агитка която се разхожда по стадионите на БГ.

Говедата от ливадата друго не могат! Очаква се голям рев от наско гъза и тити палячото! ЗАКРИВАЙ!

Да се махнат всички седалки в секторите ,където седят всички тези говеда и да остане само гол цимент ...нека седят ,лежат и да скачат по цимента!!! Всеки стадион трябва да бъде модифициран и приспособен към "нуждите" на тези примати

Къде са хуните ш и Бат ги маймуни те!

1.Уволнение на всички футболисти, треньори и ръководството. 2.Да им се даде шанс сами да се гръмнат. 3. Агитките ДА СЕ ХВАНАТ НА РАБОТА НЯКАДЕ

Тия са си за селските групи.Там няма седалки.А иначе полиция и прокуратура да си свършат работата или да дават оставки.

Тоя лефски е еманация на БФС, некадърен, нагъл и безскрупулен, а публиката му е цветът на ....евроидиотите .

Тези фенове на говедата сами се опияняват от дивотията си... Но не знаят какво ги чака в окръжната група, където съвсем скоро УЕФА ще ги натири, въпреки гузното мълчание на БФС. Там ще чупят говежди кратуни...

Затова не бих завел детето си да гледа футбол, така както моя баща ме водеше. Псевдо гангстерчета, на които майките им още им перат насраните гащи. ЗАКРИВАЙ!

Можем да чупим -чупим. А Венци Стефанов другия път може да ми седне на оная работа и от там да гледа мача. От високо

Гега имаш ли!? ....Имаш, на ли си говедар.....А сега си я заври на някой от другата гейфракция на агитката на говедта.

а къде е полиция и прокуратура да опандизи тази престъпна организация София-Запад ?

Ъъъъъ,тия са бизбизе с куките. Ухо ли там кво са.

те са свои хора, левси винаги е бил милиционерския отбор

ЗАКРИВААААААААЙ!

Мила родна картинка. После защо хората не ходят по стадионите. Вече предават всякакви чужди първенства по телевизиите. Такава агресия и вандалщина няма. Трябва много сериозна реформа, но явно никой от т.нар. властимащи не я иска. Агитките се ползват не само за спортни, но и за политически цели. Керванът ще си върви, кучето ще лае, а класирането на някакво първенство ще изглежда все по-непостижима цел.

Ко искаш да те направим шеф на БФС, а? Та да ни класираш на някакво първенство.

Абе , говеда , вари ги печи ги , пак говеда и като не разбират - БОЙ , ама як бой !!! Разбираемо е , като са безсилни избиват на идиотизми ! Затова БОЙ - видя се , че с добро не става !!!

Заклет фен на по-добрия отбор съм и не че си нямам мнение за изпълненията на агитките на сините, обаче според мен тези не би трябвал да ги наричат левскари. Дето вика един долу, скапани рекетьори, които ако не получават кинти, чупят. Със същия успех могат да бъдат наричани и цесекари, железничари, беройци или обикновени лумпени - те нямат отбор и съчувствам на феновете на "Левски", че им се налага всичките да търпят позора на подобни отрепки, които се пишат левскари.

Ей супер, пробват Насо дали има пари

Ходенето на футболни мачове трябва да се криминализира - така или иначе само идиоти останаха по трибуните. Нормален човек няма какво да види на терена, затова и не ходи.

Е, този път билетите бяха поименни и срещу лична карта. Да видим дали сега ще разберат кой е трошил, за да не му продават повече билет за мач и кой не.

Не го разбирам. Клубът изнемогва финансово. Логичното решение е феновете да дават пари, но вместо това БФС ще взима от него. Що за идиотско действие е това?

Тези дето трошат не са от даващите, а от вземащите. В повечето отбори има по една платена агитка. Те са на заплата, за да НЕ трошат. Преди 15 години някъде се научиха и изрекетираха така повечето собственици на клубове. Парички за да не трошат, парички за хореография ...

Кога ще започнат да глобяват сериозно за тези простотии?! Глоба и пробация! Виновните да чистят боклуците по стадиона и да монтират новите седалки! Така да се постъпва с всички, без значение на кой отбор са привърженици! Стига слободия!

И да си ги платят.

Ко значи сериозно? 55 хиляди за 800 седалки малко ли ти се виждат? 60лв за седалка

Какво друго да очаквате от искърското говедо