17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОНОС ВЕЧЕР, ГОВЕДА! Желая Ви успех с декларацията, доноса и жалването, че да може да лапнете още един харпун от Хамрун.

Че то УЕФА вече взе решение. Уважава жалбата на "Левски". Срещата ще се преиграе след 1 година, и то само ако сините идиоти успеят да се класират за някой от европейските турнири.

Шансове 0%. Резил 100%. Че така и ще се разчуят подвизите им. Кога последно сте виждали да се преиграе среща? Имало е къде по-важни съдийски грешки, като игрите с ръка на Марадона и Анри. Само изпуснаха някакви пари и това е удара за Левски.

Ли ще решават?

Излагация е - ако бяхме ги натиснали още от началото с повече хъс и непримиримост щяха да рухнат въпреки нашия карък! Няма да се уморява да твърдя -махнете чужденците - тяхното качество не дава разлика,а потиска израстването на местните и тяхното утвърждаване! В Бг няма първенство и рекламен пазар за качествени чужденци

и най вече хазартния бос вдяват на интуиция ,че у нас полза от чужденци на кило нема и нищо чудно 1948 да е в тройката тази година!!

Само не разбрах колкото точно трябва да получи Подуяне след като влезне в групите? Те май си бяха направили разчетите вече....

Не гасете фенерчетата сини идиоти. Тепърва шоуто предстои

Голямото шоу предстои в четвъртък, запасил съм се с вафли мура за купона

Хрупайте вафли мура, че ще ни хванете за

БУХАХАХХАХА НИКОЙ НЕ Е ВИНОВЕН НА СИНИТЕ НЕУДАЧНИЦИ, ЧЕ ЧЕТВЪРТИЯ В МАЛТА СЕ ИЗГАВРИ С РАЗКАЗВАЧА НА СИНИ ПРИКАЗКИ

Май искат с повече да паднат хахахааааааааааааа

Te UEFA се едно правят свирки на уецки по цел ден, само чакат нашите да пуснат оплакване, и се заемат веднага.

Дреме ти - важното е , че ти правиш .

Подуенци, не губете кураж - иде нов тираж! :)

Нямаме нужда от кураж. Най- обичаме куряж.

Сините ще чакат не 24 часа а 240 дни и пак ще лапат хоя

Пожелавам на чорбарите от цецка да им се случи същото положение и да отпаднат , да видим тогава пак така ли ще мислят.

УЕФА се съгласи „Джингиби Анадол Спорт“ да се преиграе мача, ама от БФС по инерция го отложиха !!! Казаха, за догодина !!! Европа обича Мъри и Мъри обича Европата, не гасете фенерчетата идиоти, приказката продължава…

Какъв вой до небесата ще е ....

Спри с пожеланията и започвай да пускаш SMS-и, че голямата заплата на този фантастичен, този невероятен Ники Михайлов по-известен като малката перука кой ще я плаща?!?

Цецка, ама Цецка успя да бие ирландците като гост и сега помпа самочувствие, а вие се унижавате. И не ви е Цецка виновна, че сами се прее.... И по - добре не разчитайте на преиграване, че малтийците може да ви праснат 4-5 гола (с Николетка на вратата е напълно реално) и тогава резилът ще е пълен.

Ако се казвахме Подуяне, можеше. Само че ЦСКА има друга орисия в Европа и не се излагаа

Сините от Подуене изключително ми приличат на лисицата, дето чакала да паднат на коча едни неща, и вървяла след него в очакване дни наред...

Тогава - какво ли е ... ходене след един министър за един стадион с държавни пари ...

Бае Ганя

Ами, явно е същото, като хленчене за три стадиона с държавна издръжка (оня в Подуене, "Раковски" и бившето игрище "Юнак")...

zizus

Тва да не е БФС, че да ги пуснат да си правят квото си искат. Не разбраха ли, че Европа не е за тях

Тръпнат в очакване, по евроидиотски...

Преиграване ще има, но на мача с Милан; в Шестък, под новата коРзирка.

Мъри или вратарчето трябва да напуснат

Ако вратарчето напусне - край на подкрепата от баща му и здравей В група. Т.е. всичко ще си дойде на мястото.

Въх ... и немааа доремонрират армията и лаута ?

Тия цяла седмица веселят...

гара Подуяне ли чакат? или в някоя чалготека.

Получен е факс! Преиграването ще е в Казан.

Не им стигна загубения мач.

В новата версия на FIFA23, обещали да включат преиграването...

Пусита.. :)

СЕГА С РЕШЕНИЕТО СИ УЕФА ЩЕ ПОКАЖЕ ДАЛИ Е МАФИОТСКА СТРУКТУРА! ИСКАНЕТО НА ЛЕВСКИ Е ОСНОВАТЕЛНО И ВЛИЗА В 4-ТЕ ТЕЗИ ДАВАЩИ ОСНОВАНИЕ МАЧЪТ ДА СЕ ПРЕИГРАЕ ИЛИ ДОИГРАЕ!

Gugnelid

Добре, че си си признал, че си "УЕФСКАР".

Я няма най-важната теза-40годишно приятелство.

Ей това лепило съвсем ви изпържи мозъците, говеда ниедни.

Напълно основателно е, защото ви вкараха втори гол и и ви биха в редовното време. Ако не ви бяха били, нямаше да искате преиграване и сега щяхте да сте в еуфория и да не проглушите ушите колко сте велики. Николетка си заряза вратата и после малтийците били виновни.

СРАМ МЕ Е ОТ НЕПРОФЕСИОНАЛНАТА РАБОТА НА ЩАБА НА МЪРИ СТОИЛОВ. СЕГА НЯМАШЕ ДА ПИШЕМ ЖАЛБИ ДО УЕФА ИЛИ ДА ОБВИНЯВАМЕ ЕДИН ИЛИ ДРУГ ФУТБОЛИСТ, АКО ТЕ РАБОТЕЩИТЕ В ЩАБА СИ БЯХА СВЪРШИЛИ РАБОТАТА В 92МИН. И БЯХА СИГНАЛИЗИРАЛИ 4-Я СЪДИЯ ЗА ОЧЕВАДНАТА ГРЕШКА НА ГЛАВНИЯ СЪДИЯ.

Gugnelid

Е те по това време сещаш ли се как са се прегръщали, давали са си "петици", крещели са в изтъпление заради (очакваното) отстраняване на гиганта Харпун? Кой ти гледа терена по това време? Ти само чуй каква тишина настана след втория гол на малтийците :) След мача са седнали и са рекли "я да видим как ни го нахлузиха" тогава са видели, че имат основание да се посерат още повече с това искане за преиграване.

Когато си се наакал , но вместо да се изчистиш , почваш да замазваш още повече...бой и е---е не се връщат ( преиграват) ! :)

Ама тия май сериозно искат преиграване... Да си пускат плейстейшъните и да преиграват, че и шампиони могат да станат. А ако има преиграване (коеото няма да стане) ще е супер Хамрунчетата да опънат левскарчетата с тройка разлика :)

Хамрун направи чудесна услуга на Левски. Сега сините ще се оттърват от 10-15 излишни чужденци с високи зпалати и ще си обиграват спокойно отбора. Така и не разбраха родните "деятели", че краткосрочните цели да се грабнат 1-2 милиона убиват футбола и дори им носят финансови загуби. Ако Левски бяха спечелиели 700К, тези 700К щяха да бъдат изхарчени за заплати и нямаше да стигнат, а още в следвщаия кръг щеще да последва отпадане. Ако нямаш гръбнак от собствени играчи, които да бият Септември, Локо София и пр, абсурдно е да мъкнеш чужденци. Всичко бива хвърляно заради краткосрочните "печалби", които лесно се превтъщат в загуби, та се налага държавата, феновете и нам кой си да налива куп пари за да се "спасяват" клубовете.

Че сте Евроидиоти е ясно.Не разбирам само защо искате да го потвърдят и от УЕФА?

Всички сте легионеро-идиоти. Не виждате по-далече от носа си. Еднакви стратегии, мижави резултати и презрение от страна на масовия зрител. Като близнаци сте

И аз искам два билета за преиграването!

Каквото и да е решението, ще има виртуални билети за преиграването!