17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да продаде Тити.

Че кой е луд да го купи?

Е какво толко? Нищо не е. Жълти стотинки.

Наско Сираков нали каза е можел. Имал спонсори чакали на опашка и затова дайте ми акциите и не ми пречете.

ДА ПОКАНЯТ ...РЕАЛ МАДРИД ,БАРСЕЛОНА,ЮВЕНТУС ...И ДА ОСНОВАТ ...СУПЕР ЛИГА .

Закривай!

Лефски Подуене се държи над водата единствено с любезното съдействие на Боеку Тъпото, Шиши, Владко ГорановЪ и НАПъ..

Е да де, ама те тея новите, лошавите, взеха че смениха шефката на НАП.БоекО вече не инспектира с жипарата, Ши-то нещо го налазиха спецназовци...Е сА шо ке праИм?

Е нали тотото щеше да помага ... Нали Боеку така беше обещал ...

Е, докога говедата ще са по милост в елита? С над 45 млн лв дълг, неплащане на ДДС вече 7хгждиниэи трупане на нови задължения... Това ако не е нагло погазване на феър плей и на закона за спорта...

Оранжевите свине в момента са с повече.

С колко повече спрямо активите им? Щото едно е да имаш дълг 1000 лв. на постоянна заплата 100 лв., друго е да имаш дълг 500 лв. на заплата МИНУС 100 лв., хи хи хи!

Така казваше Петър Вучков в предаването си, но пък Сираков е сам, направо осиротя и е далеч от нивото дори на Димо Падалски. Нали уж там промените бяха за стабилизиране, разплащаше, преговори с нови спонсори....и каква стана тя? С висока скорост по нанадолнището към.....трета група.

"дори" на Димо Падалски... доколкото си спомням, Падалски е като ходеща енциклопедия... печелеше в съвсем различни теми, за което не може да не бъде уважаван... е, лефскар е, но на фона на знанията си може да си позволи да не разбира от футбол... :)))

Значи левскарите не разбираме от футбол :) Че какво сме виновни, че тати ни е довел първо на мач тук и ненавиждаме червената пентаграма - символ на комунисти и масони. Махнете пентаграмата и ще говорим.

Левскарите очевидно не разбирате от футбол. Бившият ви директор си каза какво сте свикнали, пък и като се види отборът ви на какво дередже е, става ясно, че последното нещо, от което разбирате, е футбол, хи хи хи!

Боко си отиде завинаги, сега НАП и останалите институции ще се задействат нормално. Леефски фалира и ще играе завинаги в селските групи! АМИН!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club