17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля да не дават мнения, и то категорични, хора, които не са гледали целия мач. Беше много хубав мач и всичките ви хейтърски коментари са нелепи. Опитайте се да мразите по-малко, иначе ще се разболеете.

От години има нещо като уговорка Лудогорец да оставя купата на някой от другите, заради Лига Европа

Горчиво! Горчиво! Горчиво!

Успех на ЦСКА на финала :)

Винаги съм твърдял че Левски подкрепян от вярната си публика и четирима съдии е непобедим у нас...

тая игра за купа измислена си е парлама-шоу за тълпата. Да носиш фанелката на клуб с реноме у Европа трябва секи мач да се раздаваш на 101% както мача Славия-Литекс. Другото е нагласия и шоу-цирк за тълпата.

Още вчера предвидих втора "велика" втора победа на уефски! Лудо-подуенската дружба отново се потвърди! Домуза отново легна на приятелите от ливадата. Помогна и правилно назначения от перуката рефер! Просто вчера видяхме втората част на лудо-говедарското театро! ПЪЛНА УЙДУРМА!

Вашата уйдурма със Славия беше по-срамна...

Припоци, взимайте джуджи и хайде към Микре - хубаво и красиво село, ще стане прекрасен стадион там!

и 1949г този клуб е закрит и 1952г е създаден НОВ ОТБОР наречен Динамо

Прасету се контузи и ,,, работата тръгна

то си личеше по начина на игра на лудогорец А сега и Левски ще спечелят купата....понеже отдавна не са я печелили. Резил за феновете на Левски които нямат топки за да застанат срещу БФС. Явно да печелите с купени мачове повече ви задоволява а?

Цинган0рец видяха какво е да се играе пред пълни трибуни и се на@каха буквално! Браво на вините фенове! Поздравления от един цесекар! Нека по-добрият победи на финала!

* Сините фенове, извинявам се за бързописа!

Понеже гове-та побесиха и няма да коментираме съдийството..... Браво на журналистите.

Ще лапат червения на11ти

Синята лавина се завръща

Преди една седмица се сгодиха, сега се ожениха. Горчиво!!!

Ако Бербатко- Бастикович стане шеф на БФС, синявците ще играят със съименниците си от Елин Пелин. Успих Бастискович! Перуката опада тотално и морално.

Има има истина една тя е само ЛЕВСКИ София! Само ЛЕВСКИ!

Бреееййй, колко много оранжева свиня е излязла посред нощ да рови в чуждите ниви.

Киро гела хахахахахахаха

“Ако в България се роди гений, то ще е геният на завистта”

Ако българи управляваха ФЕД щяхте да ровите из кофите с неодправено обвинение за антибългаризъм(антисемитизъм).

Имам познат дето дава по 70 лв членски внос на месец + пари по кампании +пари за билети, а понякога и виртуални. Аз по голяма гавра не съм виждал. И колко треа да си залупен, за да даваш пари за тея или който и да е бг отбор...

Залупен си ти , Левски е любов,аз съм потомствен левскар и синът ми левскар и давам мило и драго за Левски.А ти си легнах и непиши глупости.

Потомствени дебили значи?

Левски било любов хахайай Какво значи потомвссвен бе дебил? Имаш право на избор. Дедо му бил от Левски та затова той. Епа давай си парите на вятъра идиоите. А Насето Сираков-Раев щв си кара G класата

Вие не знаете какво е любов към отбора заради това вашият отбор е в, небитието и позволихте на джуджето от Ловеч да си доведе селското отборче в София. Не заради друго а защото вие вечно сте водени от омраза към Левски заради това сте и създадени , така че и джуджето да си тръгне вие ще припознаете числото само и само от злоба и омраза към Левски !!!

Браво Левски! Филиповци, Факултето и Столипиново са твои!

Хората са повече от десет поредни пъти Шампиони на България! Как са ги довършили Сините Говеда, като са Говеда? Колко купи взеха през тези 10-12 години и какви успехи, и срещу кого имаха. Хайде Сините, в обора!

И не са хора а гнусни *

Намали квичежа, че е време за спане Хайде намажи дупето с мехлемче и марш в кревата. Големият син бик не е забеавил любимата си шаврантия и ще те оноди отново скоро

Вчера-2 000 пропила.

Припоци

Няма черно тото, нали?

Уникална атмосфера и публика отдадена до край, независимо от всичко! Това рядко се наблюдава и заслужава респек, защото не малко ръководители сториха много, за да отвратят хората. Рядко се вижда така пълен стадион - браво!

Как е възможно всичките фенове на Уефски да са цигани? Отвратително....

циганин е на баща ти синът...ПФУ!!!

Със сигурност Левски ще вземе купата, уговорено е от миналата година, егати и футбола български. Защо им трябваше на ЦСКА да ходят на финал. Затова и националите ни са такива, защото всичко е безтопанствено

Цска има само у нас!В България имаше менте до 2016! А сега са припоците от Ловеч!

Микренската чорба ще са следващите изклецани !!!

Всичко беше ясно .за всеки по нещо

Както Левски и сините дб да бият, комунистите!!!!!!!

Напред Армейски Лъвове! Напред о ЦСКА! Че Синьо- бяла- БФС- мафия надига днес глава! Смажете тази мафия, разбийте я до крак, че тя на Левски името използва го ........! Нека всеки нормален човек сам да завърши. СМАЖЕТЕ ТАЗИ МАФИЯ! Левски е национален герой, а не е име на престъпен квартален, махленски футболен сбиротак. "В" група ви зове, Говеда, под име чуждо!

Армейски лъвове !? А защо квичат като си отворят устенцата?

SU-152

Мъри подреди отбора и ги накара да си повярват. Целия отбор изглежда като един юмрук. Един друг се припокриват и помагат.

Е, хайде, за финала ще отида да ги гледам тия шулумиги.

ЦСКА ли ?

Има Микре ловеч

кой глупак и идиот е дал пари да гледа тези некадърници михлюзи гладни кучета....а мача е уреден за всеки по нещо за Европа----как ни правят на глупаци

Свинарите решиха да пуснат гювеч срещу други "услуги"...

У Ловеч.

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Е....това е...!?!? Как скапания "Левски" го нахули на "играча"в лигата на шампионите........!?!??!? "Лудогорец"винаги ,някак си подходящо "падат" ...!? Това тенденция ли е или поведение...!?!?!. В нашия футбол няма нищо случайно !!!

SU-152

Припоци, знам че четете! Ей това е атмосфера! Ей това е футбол! Д*хайте и това е! "Уговорен" мач. Играеш, колкото ти позволи съперника!

КАК 15000, БЕ КАУН, при 20000 продадени билети

Посредствен мач! Честита купа на Левски !

Мача беше ясен още след като лудите си подсигуриха 11 поредна след това вече зорне си дават