17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Можеха да спечелят много повече само от фланелката Левски е вечен независимо че цената е безумна 99 лв нямаше достатъчно!!! Все пак си мисля че тези цени във феншопа са прекалено високи и се получава обратен ефект,картите също са твърде скъпи за нашите стандарти в България. Не мисля че завишените цени ще доведат до огромни финансови постъпления ......

В НАП организираме кампания наречена "Леефски е ОБРЕЧЕН"!

нямаха ли някакви задължения от 30-40 милиона?!?

6i6i ,tonev ,steliiski ,evroxold,I o6te dve firmi davat parite nose kazva 4e fenovete davat pari.TOVAE ISTINATA ZA GOVEDATA KOIATO NESE KAZVA.Kato se varne 4erepa mnogo ne6ta 6te izleznat.

Свинята не знае да ползва кирилица! Завиждай свиньо, завиждай коледа идва!

Ee govedo istinata boli.otivai korana dasi y4i6 nali dps vie maikata.

Niama po dolna izmet ot sinite goveda.Onia ot katastrofata go vidiaxte kakva tatyirana maimynae.

Васил Левски е на Цяла България.. Васил Левски е убивал араби и негри- маймуни, като тия които работят сега в тая ЦИРК-аджийска фирма за ритане на топка- Лиевски София. Васил Левски е убивал и ПРЕДАТЕЛИ като Наско Сираков и Мъри Стоилов( както предателя поп Кръстьо). Ако ги убият тия двамата- Наск Сираков и мъри стоилов ще е добре за България... А всякакви цигански турци и техни помагачи-Мутри- Крадци и Трафиканти на Наркотици и маймуняци ОКОЛО тая фирма Лиевски София, да бягат към Турция и Африка. А СЛЕД това може да ОСЪДЯТ Сираков и Стоилов( дори и да са умрели) за НЕЗАКОННО ползване на името на Васил Левски и да прибрат и ПОДКУПИТЕ , които са взели от маймуняците !!

"Народът е стадо"..!?!?!? Намериха глупаци .......но успехът не е в това....!!!! Трябва боен дух ,въпреки ПАРИТЕ...!!!!!!!!