Коментари - "Левски" и Хубчев се впускат в тежка битка за стотици хиляди | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двамата умника Наско и Тити трябва да бъдат линчувани публично,след като умишлено задълбочиха финансовата криза на отбора !

Човека си има договор, и не е нужно да си адвокат да разбереш че дори със слабите резултати бъде ли уяолнен трябва да му се изплаща неустойка. Така е по целия свят. Сираков да не се прави на тъп.... макар че е мега олигпфрен.... и да си им плати 720хиляди на него и екипът му. Проблема не е Хубчев а тези малоумници като Робърта Паулиньо Горанов и онова вратарче.

Айде още едни виртуални билетчета за неустойка! Дръжте се мъжки!

Тоя трябва да бъде съблечен .

Това е първата издънка на Сираков. Да, Хубчев е слаб треньор, но като няма пари по-добре да спасим отбора отколкото да мислим за резултати. Селски, мангалски няма значение. Важното е да не сме Чавдар етрополе.

Добър или лош треньор договорите се сключвят за да бъдат изпълнени иначе никой няма да ги сключва и няма да иска да бъде треньор на Левски.Само морален е въпроса, но за толкова пари и аз бих се съдил независимо дали съм от Левски или не.

Като гледам резултатите на клуба, този по-скоро трябва да връща парите, които е получил. От друга страна, какво е можел да направи с тези некадърници. Затова предлагам компромисно решение. Да ги тренира следващата година в А окръжна. Пък ако получат промоция за понагоре, да няма да връща.

е затова нямат пари големи суми на ляво и на дясно -резултат нула когато няма резултати от твоя труд -какво правим даваме обещетения Сираков какви договори правите вие бе като невървят нещата с тренера и футболистие -махаи ги пуснете ново гладни за игра а не за пари

Да я ЗАКРИВАТ тая фирма на ПРЕДАТЕЛИ.. Васил Левски е трепал турци и негри, а тия дават пари и работа на Враговете.

Да закрият и Лудогорец, двете цска , Локо Пловдив..., абе да закрият целия Бг футбол!!!

Цялата тази история ще завърши с показване на г~з, рев и сополи. И с "оттеглянето" на "мажоритарния собственик", както и на баскетболната звезда

Да го уволнят за слаби резултати, откога нямат победа..

Хубчев е интелегентен и дисциплиниран треньор, но попадна на неправилното място,просто черепа го заблуди,че в говедарника всичко ще бъде ОК! Леефскарите не търпят човек от техните редици,който по време на анализ след даден мач поне веднъж не спомене, че съдията е ощетил обора на народа и да вдига лозунги от типа сами срещу всички!

Изцяло поддържам Хубчев.

И аз.Те са го назначили при тези условия,той си е работил.Защо не са обвързали договора и неустойката с постигнати резултати да речем?Сега пак същите го уволняват.Еми ше плащат неустойка 300 хиляди.

Сираков нали знаел какво прави - назначава, уволнява, ама и пари трябват, а не само да возиш Джи-класата и да се шириш в къща в полите на Витоша. По-добре е достоен банкрут, отколкото лазене и целуване на гранясали задници, които сле унижението накрая пак ще ги захвърлят, като магистрални труженички.

Кратък въпрос КАКВО ШЕ СЕ ПРОМЕНИ В ЛЕВСКИ ТА ТОЗИ ОТБОР ДА СТАНЕ ПЕЧЕЛИВШ.ЩотУ секъде по света никой не дава на некви ритнитоковци пари от джоба си.Парите ги дават зяпачите по стадионите и чорбаджиите на отборите печелат.И сигурация печелат повече и от най-скъпите гладиатори квито са ритнитопковците.Тва за "милиардера" роналдо е за пред идиотите които си немат представа за парите какво всъшност представляват.Тва е един дооооста тъп начин за промиване на и без тва полирани мозъци,които могат единствено да мучат по стадионите.Футбола е за тва.И до колкото подочувам,малките деца,следващото поколение нещо не се връзва много на таа тъпа басня.хаха.Тва В БГ зяпачи нема и нема да има.Да не се лАжем:черпа може да е секакъв но той мангизи които счита за свои не е давал.Просто тук думата ДАВАМ ИЗОБЩО НЕМА МЕСТО.И МАМА НА ТАТЕ БЕЗ ПАРИ НЕ ДАВА..Освен тва не разбирам защо черепа да е бил собственик на левски.И защо се казва че теа акции са негови.Ако са били негови що ги дава без пари.нали е "платил" за тех гат е станал "собственик".Или той нито е плащал за нещо,нито е бил "собственик" на нещо.А само така си мислат идиотите в БГ.Та последно от къде атанас раев ше изкопа кинти.Неква нова схема ли ше има-старата е ясна-парите от хазарта на който черепчето само се е водил собственик,но всъшност изобщо не е бил такъв щотУ ТЕА ДЕТО СПРЕТНАХА "ПРЕХОДА" НЕМА КАК ДА НЕ СА ЗНАЕЛИ КВО Е ХАЗАРТА,КВА Е ДАЛАВЕРАТА ТА ДА ГО ОСТАВАТ ЕЙ ТАКА НА НЕКАКЪВ ПРОВИНЦИАЛЕН СОПОЛ,та значи ЧАСТ ОТ кинтите от хазатра са отивали за издържане ритачите в БГ ...хаха.И за кво са всичките теа драми.Черепа не е толкова тъп за да се опъне на едни там и да стане като илийчо или кюлевия...Кво се е променило та е требвало да го прата в чужбина.В чужбина се ходи само с "партийно наказание",ако знаете за кво говора.Хаха.Стана ли ви ясно под шапките за кво говора изобще или само бадева си хабих пръстите

НАКРАТКО Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

Правилно! Договора трябва да се изпълни!

А дали Хубчев изпълнява съвестно договора си.Какви резултати е постигнал докато водеше отбора.

35 000 лв на месец?!? Какви са тези заплати в отбор, който всеки месец трупа дългове?!? Това е някаква пълна лудост! от къф зор учител по физкултура ще взема толкова мого пари?!?

Човек, който си показа срамотиите на собствените си фенове, сега говори за морал и подкрепа. Акциите на ФК ДОНОСНИК се развяват като прани гащи .

Сираков е от жабите, които видели, че подковават конете, и те вдигнали крака. Може да е бил "приличен" футболист, но това не означава, че става от него бизнесмен.

Това че е подписал с немския паспорт няма значение. И аз имам двойно гражданство, немско и българско и когато си получавах немското изришно ми беше натъртено, че навсякъде по света мога да мина за Германец, освен в България. Тоест ако имаш българско гражданство и си в България, нямаш право да се обръщаш към немските институции за съдействие. Обратното важи също разбира се. В случая, това не би трябвало да има значение, защото и по българското законодателство, човекът си е в правото да поиска заплатите си.

Глупости!Германия не допуска двойно гражданство!!!

Хайде бе. Да се обзаложим ли?

Закривааааааааай Евроидиотааааа ! ФК Тити !

Голям рев го очаква "съсобственика" на говедата тити палячото!

Още когато Хубчев напусна националния, не можех да повярвам, че се захваща с Черепа и протежето му Колев и изобщо като има в предвид безбройните треньорски рокади в Левски през последните десет години, какво си е мислил? Че всички треньори преди него са накадърници и него няма да го сполети същата съдба? Каква му е била заплатата в националния, та да се полакоми за парите на Левски? Иначе подписал договора с немски паспорт... Горко ни... Не можем сами да си оправим бакиите по между си и се надяваме на по-големия батко да ни ги оправи... Е затова тъжната истина е, че развитите западни общества имат право да са расисти и спрямо негрите, и спрямо циганите, и спрямо нас, след като ние сами си сваляме гащите пред тях и се оплакваме как не струваме.

Тоя феновече, че го ебат пред паметника Левски!

Като гледам май той ги ебе,и така трябва.Говедат трябва да се научат да си плащат !

На всички свине-ще ви бием и ще се насерете.

Да сядат да се разберат за 6 месечна компенсация разсрочена за 2 години и така. Не виждам защо трябваше да махат Хубчев, но щом така са решили - да действат.

Само синя тишина!

Интересно защо си резнал половината емблема.Това е сигурно за да не се разбере от кой казан пишеш глупости.

Не е срамно да фалираш. Само уефски!

Смята се, че само дължимата сума към Хубчев при евентуално разтрогване на договора е над 300 000 лева И като се почна една - Старата песен на нов глас - Разтурвай краварника и говедата на говежда кайма .

Фалиралият отбор да се насочи към А окръжна