Коментари - "Левски" и Петър Хубчев се разделят до часове? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У нас е така, търсим виновниите /естествено това е ръководството на клуба/ за да накажем невинните /играчите и треньорите избрани и назначени от същото това ръководство/. Та думата е кой колко и за какво е виновен и как да е наказан де.

Предлагам разделяне на Левски на три отбора. Левски София, Левски България и Левски Родопа. Така по добре ще се обхване масата от фенове и повече пари ще влизат в касата. Все един ще бие и ще се отчитат приходи. А като се оправят нещата консолидация!

Тити ще е новия треньор. Ако пита някой, как така, като си няма хабер от футбол, отговорът е: Ами той и от баскетбол няма, така че що не.

Хубаво нямат победа от 8 декември, ама в това време ръководството осигури ли нормални условия за тренировка и подготовка на треньорите и играчите? Как може да се чудиш дали утре ще имаш работа и да излезеш 100 процента концентриран и гладен за победа. За мен Хубчев беше най-ценното нещо в Левски.

Новия чорбаджия на Левски, Наско Свирков е гол като църковна мишка, как ще издържа негрите с по 5 цифрени заплати, освен ако не прати домашния харем на околовръстното, те си знаят занаята...

Пешо Хуйчев е селски треньор, който се дъни навсякъде, щото е прост като галош..

До 9ти дан:с това което си написал постфактум казваш че преди е нямало уговорени мачове.Ти вярваш ли си .Напиши нещо за мачовете между тогавашния цска и славия ,черно море ,пирин,тракия/за незнаещите сега е ботев/,за тогавашния левски-спартак с локо софия на славия мачовете с етър още да изброявам ли?

Петьо, питах те навремето, питам те и сега: "Петьо, що ти трябваше бе?"

извинявам се че в бързината написах България с малка буква

До 9ти дан:Който и отбор да беше под закрилата на мвр и мно преди сега щеше да пишеш за тях че те са били "мотори" на бг.футбола.Истината е че те бяха фаворизирани за сметка на всички останали отбори .Сега се видя колко струват и "двата двигателя на бг. футбола"въпреки пдкрепата на оня от Банкя.В българия това все още минава ,ама в европейските турнири тези номера не минават. Нещо да кажеш по тоя казус?

До : дгд Съгласен съм с теб и много ми е болно ,че читави и стойностни отбори в провинцията бяха пренебрегвани и откровено лишавани от заслужени титли !!! Жалко ,но факт !! Но в двата гранда на бълг.футбол беше истинското дерби и истинския сблъсък .... навремето !! А сега, само ..далавери ,пари от черно тото и т.н. ,но бълг.футбол НЯМА !!! Как да възпитаваме и учим децата и внуците на спорт ,като не можем да ги заведем на стадиона за един мач ?? КАК ???

Следя бълг.футбол повече от 30 години ,да уточня !!

По- добре Тити да беше получил акциите!!! Сега щяхме да плачем всички с него !!! Разбиха ВЕЛИК отбор и го превърнаха в посмешище !! Това с болка и уважение го казва над 30 годишен цесекар !!! Тези два отбора : Левски и ЦСКА бяха мотора на бълг.футбол !!! Съсипаха ги и двата !!! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ !!

Колко часове да чакам?

Който и да дойде, без ПАРИ няма да стане!! Парите в съвременния футбол нямат цвят - син, червен или зелен, но без "money" няма " funny" Няма спонсор - няма отбор! Aко ще и 101% от акциите на фалирал отбор да имаш, на никъде без кеш... За критиците - следете следващите месеци синия потоп без спонсор Реалността е гадна и неправдива, но футбола от времето на Гунди за чест и слава го няма Футбола е БИЗНЕС!!!

Лудибса да не взематВелев. Проклятието пада и идва обръщалката срещу Локо. На финала бият тирето и те така.

и като се събуди, плувнал в пот и с безумен , ошашавен от дрога мозък... Не е лошо и да се ограматиш малко.

Е, Насо ще направи всичко възможно да върне т. нар. Мъри. Парите ще дойдат по познатата от преди години схема. Въпросът е дали ще стигнат. Зер, има три внучки да гледа, да са му живи и здрави! :)

нов бардак със стари к...., пак го подкараха както те си знаят

Да им върви все така!

И кой ще стане треньор на мястото на Хубчев без заплата? Щото в Левски паре няма. Говедата са си говеда.

Как кой, Цици Тъпазов!

То ще има едни сълзи...