Коментари - "Левски" намерил 5 милиона лева за гаранция пред НАП? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига писахме само глупостите малумниц!

Левски чакат финансов благодетел , Ботев някой да им построи стадиона , какви са тези фирми фантоми . За да правиш бизнес трябва да заработваш , плащаш и заделяш печалба .

пак броите чужди пари оранжеви проститутки, но когато трябваше да събирате за 40-те милиона задължение на цска , събрахте 56 лева ПЕДЕСЕ И ШЕСТ ЛЕВА СМЕШНИ ЖАЛКАРИ И БОКЛУЦИ Ние само за половин година 2022 събрахме 7 милиона лева но ние сме отбор и публика, а вие МЪРШИ!

Смеете се на ЦСКА,че техните фенове не са им изплатили 40-те милиона задължения и ЦСКА СА ИЗЧЕЗНАЛИ.Ако пресметнем вие от Подуяне какъв годишен наем е следвало да плащате за стадиона,който ползвате,но който е ЧАСТНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ излиза следната сметка - почти 30 години по около един милион и двеста хиляди лева на година.Почти колкото и ЦСКА. Ама те,както и останалите отбори в Бг са си плащали наема,за стадиона,който също като ,,вашия'' стадион е ЧАСТНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ.Вие какви сте,че не си плащате наема,а отделно от това - НЕИЗВЕСТНИ лица,които комик като теб определя като ,,феновете'' плаща останалите ви разходи.Да не би Подуяне да е БЪЛГАРИЯ?

повтаряте си едни такива заучени дъвки от лайното георги атанасов (г.а) комуниста-чорбар и не заслужавате коментар НИКОЙ в България не плаща наем за стадиона си реално, а ЧАСТЕН СТАДИОН НЯМА! Наемът , ТЪПАКО е това че поддържаш базата и инвестираш в нея Затова се казва публично-частно партньорство и КОНСЕСИЯ Айде отивай да си дъвчеш другите лафове на Г.А. например, че ЛЕВСКИ бил клуб на комунистите, каква наглост от феновете на ФК БКП!

"Левски" намерил 5 милиона лева за гаранция пред НАП? Къде ги намери бе насо?! На раева между застарелите кълки ли?

Какви дългове,бе? Ти нормален ли си?Кога от Левски сме плащали задължения?Държавата България ще ни ги изплати,чрез вас-вашите данъци,бедни български народе.Та ние ползваме почти 30 години стадион ЧАСТНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ,без да плащаме!!Някой друг отбор в България може ли да се похвали с това?Независимо,че сме пред фалит,при нас идват мощни спонсори,които плащат заплатите на играчите.Ние да не сме ЦСКА,на които никой не пожела да изплати задълженията и те изчезнаха?Тъй де ние Говедата си мислим и се залъгваме,че са изчезнали.Ние сме ВЕЧНИ,също както паразитите.Ний сме НУМЕР ИНО.След като Домуз паша изчезне,ние ще започнем да ставаме ВЕЧНИ ШАМПОАНИ.

Задълженията към НАП са над 12 млн. и е абсолютен скандал, че правителството и финансовия министър като принципал не предприемат никакви мерки за събиране на вземанията!

Разсрочват, защото няма свободен клуб, който да вземе Говедата. Подиграват се с Литекс и ЦСКА...сега чакаме кой ще е Левски 1904

Тихо гном

Боклука къде ходи, че ги намерил... Тръгвам след него

Вечните държавни галеници от ливадата отново намериха спасител! На бай хой трябва паметник да му издигнат! Синята агония продължава! ОТРАТ!

Насо, върна ли борчовете от комар бе? ОСтана ли ти некоя и друга нива у Богров, или само двора с къщата?

Пари може и да няма за осигуровки, но за екскурзийки до Дубай винаги ще имаг говедата му с говеда.

Хамрун от Малта или Тампере от Финландия са спонсорите? В Италия разследваха и наказаха клубове са укриване на данъци - тук дори фрапиращото не разследват дори. Да не споменаваме, че директорите на НАП са за затвор, заради неизпълнение на задълженията си, защото видимо не защитават интересите на институцията си и оставят клуб и собственици, който явно разполагат с пари да не плащат с месеци задълженията си. Къде е Прокуратурата, защо не разследва ръководството на НАП?

Какви дарения, целеви пари за подготовка в Дубай, някакви анонимни дарители, които са толкова чисти, ама толково чисти, че за разлика от цял свят не искат да обявят имената им. Дарили били за "целева подготовка" , но не за плащане на дълговете към НАП, заради които клубът може да се закрие. Дрънкат глупости са крайни наивници и кръгли глупаци. ФК Левски доказаха, че са готови не душата си, а всичко да продадат и се съюзят и с дявола, да вършат всичко, но не и да платят честно задълженията си към държавата, т.е. към обществото. В същото време нагло и безцеремонно заобикалят закони и купуват чужди футболисти, плащат заплати под масата, въобще тотално пропадане и мръсотия. А можеха да почнат начисто, дори и от аматьорските девизии и да имат цялата любов от всички, да са символ на истинското в спорта и футбола.

Ти ли коментираш достойнство и чест, бе, хуй оранжев?! Ти ли бе, курво мръсна, която се нагъзи на микренския хуй плосък?!!! Ти ли, бе???

Другите "схемаджии" са ми последна грижа. Моделът с "бащицата" в родния футбол нищо добро не е донесъл, но не знам какви привърженици сте и колко ви е интелектуалния потенциал (ти няма да ме разбереш, защото коремната не е най-голямата кухина в тялото ти) , ако поддържате всякави долни люде, които защото дават трохи от краденото следва да са оставяни да вършат безобразия. Проспериращ отбор от Б група го закриха само дни, след смъртта на собственика, защото децата му отказаха да дават пари за отбора. И това ли е модел за развитие? Какво ще стане със Славия след Венци Стефанов? А с "оранжево-червените" след Ганчев? А с хибрида "ЦСКА 1948"?

Ма и аз искам НАП да ми расзсрочват разсрочването на разсрочването ! Има срокове, който не са спазени ! Къде е държавата ? На всеки частен длъжник ще са му пратили ЧСИ, дела до дупка, само на Лески се разсрочва разсрочването , че и Весела Лечева се канеше да наруши куп закони, като подпише Концесия с АД със задължения към държавата - смях ??!

Може, но само ако си от галеничетата на Пеевски, Черепа и Боко.

А бе, оранжево - червена проститутко!! Колко пари дължи умрелия ти отбор на държавата, бе, проститутко ловешка!!! Кой ви даде пари за шибаната ви емблема, бе, проститутко ловешка? В същи ден на сделката, мвр купи за 8 милиона джипове от микренския хуй Ганчев!!! Съвпадение, а?! Ловешки проститутки

Само "Левски"!

Да живеят Черепа и Пеевски!

Недей да забравяш и чувалите с пари за магистралите от Боку простака дет си призна , че е най-големия левскар.