17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно е , че напоследък имаме проблем със завършващата фаза. Много голове изпускаме, но Мъри знае какво да направи. Тепърва ще ви пръскаме аналите свине и свински подлоги! САМО ЛЕВСКИ!

А 1952РА Е СЪЗДАДЕН НОВ ОТБОР НАРЕЧЕН СО ДИНАМО СОФИЯ И СА ИГРАЕЛИ С ЧЕРВЕНО-ЖЪЛТИ ЕКИПИ И СЛЕД ТОВА НЯКОЛКО ГОДИНИ ПО КЪСНО СЕ ПРИПОЗНАВАТ С ЛЕВСКИ

ти кво са? искаш да провериш дали хер гьобелс е бил прав - "Една лъжа, повторена сто пъти, става истина"?! колкото и да я въртиш тая плоча, Левски си е Левски, а цецка си е литекс!

идиоти на България.... то тука било говедарско/турски сайт

Много слаб мач на Левски. Това не е гостуване в ЕКТ, че да говорим за притеснение и сметки за реванша. Това си беше домакинство в първенството, което беше абсолютно задължителна победа. С 1 на мъка в такива мачове срещу най-слабия отбор в А група няма да стане. Вземете мерки в атака. Нужна е ефективност.

ти си гледал друг мач, май. през цялото време Левски мачкаха и владееха топката. за щастие мина това време, когато орлетата ни дрънкаха на собствения ни стадион. и в европейските и във мачовете от първентсвото вече ясно изпъква оснония проблем на настоящия отбор - завършващата фаза, немам кой да го вкара, ма–ка му!

Важно за самочувствието на Роналдо

От ЦСКА съм,но опееселено намирам сините за по-професионално стъпващи на терена от моите. И все пак не пропускам да се посмея. И червени и сини аплодират някакви маймуни,които във всеки един момент могат да ебат гаджетата им на 100. Трябва да спрем да подкрепяме маймуни,а само Българи!

Не мога да ти разбера логиката? Значи искаш да кажеш,че хората които са с черен цвят на кожата трябва да ги ликвидираме с калашника? Мъри започна да вади и Български футболисти от школата за разлика от всички други. Щом има чужденци , който играят добре -лошо няма трябва да им се гласува доверие. Какви глупости си писал и по каква логика не става ясно !

Ти правиш ли разлика между "ликвидация с калашника" и това просто да не си хабиш ресурса по чужденци? Все едно да кажеш - или ще си дам имотите и парите на чууждите деца, оставяки моите на улицата, или ще "ликвидирам" чуждите "с калашника". Имаш дупка в мозъка, точно такава, каквато има и този, когото репликираш. Това ти пречи да видиш, че отборите ни са много по-слаби от отборите от нашата черга, които имат 10 и повече пъти по-мналко трансферирани чужднеци за послендите 10 години. Хубаво ли е да си подриваш собствнеите клубове и собствения спорт само за да покриваш някакви рекорди за привлечени чужденци?

Резултата не отговаря на показаното на терена. Левски буквално премачка Пирин и трябваше да бие поне 3-4 гола на 0 ! Само,че Пирин се пребориха с 300 зора за по почетна загуба с 1:0 с ЖЕЛЕЗЕН БЕТОН ! Отзад в тяхното наказателно поле бяха точно с всичките си 11 човека, вратата им я бяха наковали с гвоздии и дървена ламперия ! Пирин игра за да развали мача и да руши играта, а не за да играе футбол и да търси нещо на Герена ! Най трудно се играе срещу 11 човека които стоят пред тяхната врата !

И Мауриньо не може да забърка такъв бетон,ако е треньор на Пирин

Пирин ще паднат с по 3-0 средно във всичките си гостувания. И ако беше нормлано при 0-0 да има нерви, След 1-0 не видях нищо.

Не знам как се чувстват едни "футболисти ",които не знаят какво правят на терена и са толкова жалки. Визирам Пирин,но има и други такива смешни играчи.

САМО ЛЕВСКИ ! ! !