Коментари - Левски обяви приходи от 600 хил. лева за месец | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много не оправдани разходи дали поне 50 хиляди -правин -пише дали ги на адвокати .

Левски обявил приходи, боко вместо да построи болница обявил разходи....

Супер. Ще дарявам аз пари изкарани с труд на някакъв измислен чужденец дето взема заплата над 10000 лева, за да отпада отборът в първи кръг от Ларнака с общ резултат 7:0. Нито играта е красива, нито постигат резултати.

Няма лошо феновете да издържат отбора, но тогава е редно част от акциите да са техни. В момента клуба е на човек, който е живял с с принципа ако спечеля печеля само аз ако загубя губи цял народ. Резултатите са на лице парите на народа са в Абу Даби, ФК Левски е пред фалит.

Истинския ЦСКА и Левски са собственост на човек собственик на Еврофутбол. Само, че в крайна сметка скапаната съдебна система и незачитането на правилата - неща които 30 години го обслужват, в крайна сметка се обърнаха срещу него самия.

Идва времето най-накарая футболът в България официално да стане такъв, каквото му е качеството - аматьорски. Тогава поне футболисти може да започнем да произвеждаме, щото няма да могат да се купуват куци чужденци. Домусчиев ще трябва да си премести отбора в някоя по състоятелна откъм футбол държава, ако иска да си поддържа нивото. При това положение доста време Български отбор няма да помирише групи, но май е по-добре така, отколкото да се "наслаждаваме" на тази пародия, която се случваше до сега.

откраднати с изнудване от феновете им.....

Вярно ли е че фен значи тъпунгер

Че е Тотото да дава нЕкой лев от черната каса.

boyko100

То, за говедата няма значение дали играят или не, дори като не играят има вероятно да вземат да бият :) Абе направо да направят фирма за фланелки и това е, няма какво да се мъчат и да мучат!!!

Гордеем се ! Това е по-велико от някаква титла и ще се помни !!..

ЛЕВСКИ Е ОТБОРА НА НАРОДА, ДРУГИТЕ САМО МОЖЕТЕ ДА МЕЧТАЕТЕ ЗА ПОДОБНА ОБИЧ КЪМ ОТБОР !

В циганска държава да си отбор на народа не е много за хвалене....