17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, какво - да не си търси парите ли. Да си продадат новите собственици имотите и колите и да им платят.

Правилно, защо ше го махат, за да се показва някакви действие?

Много правилно - да плата вр нещо от що с си и тогава да се наричат собственици . Не

Сух, сух.. вътре, вътре.. ;)

Да не забравите да съберете на Хубчев пари за изпроводяк!

zizus

Поредният пирон в ковчега на “отбора на народа”. Докарвайте катафалката умници мои.

Наско вместо да решава проблемите,трупа нови ! Груба грешка е смяната на Хубчев в тоя момент ! Имам чувството,че е решил да добърши отбора !

Единственият читав при тях беше Хубси и те го махнаха. Въпреки, че нас чорбарите това ни устройва, можем за пореден път да кажем – ебаси идиотите!!!! Евроидиотите така и не могат да разберат, че проблемът им не е в треньори, а винаги им е бил в идиотията. Защото и преди и в момента футболистите са им по-скъпи от тези на ЦСКА, а заплатите им се доближават до тези в Лудогорец. Но… пустата лефскарщина във ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ разваля всичко читаво.

Напълнили отбора с неподходящи скъпи играчи, но Хубчев им виновен... Коай прави селекцията, Хубчев ли?! И докога с тия сърби, бре?! Те без пари ли ще работят?! Тодоров да остане, скъпите играчи да се освободят и местата им да се заемат от играчи от школата. Наско-Наскоооо още на първия ден се насра!!! Не очаквай от мен и 1 лев повече!!! Голяма агония ще има... ПП Надявам се треньорският екип да си вземе всичко до стотинка с лихвите, както и всички играчи с неизплатени заплати да заведат дела!!!

Домашните любимци на Шиши.. ;)

И сираков, и цялото настоящо ръководство се оказва че не виждат, не разбират, не схващат главният проблем на клуба. Действията им са типично по български неадекватни а в конкретния момент глупави до дебилност. Проблемът не е дали през оставащите няколко мача отборът ще бие или не. И да вземе купата, с какви средства ще направят селекция та да играят някак в Европа. Проблемът за намиране на пари освен търсене на постъпления е и свеждане до минимум разходите. Колко ще е разходът по неустойката на Хубчев, а после на играчите с големи заплати от които искат да се освободят преждевременно. А и Хубчев ако не е последен то поне е доста назад в редицата на виновните и за селекцията, и за заплатите, и за играта на играчите /особено без заплати два три месеца/. Та не чакайте нищо и от това ръководство, който му осигури пари, той ще го подмята и него и клуба, а ако не се намери бързо такъв-там някъде в ....група.

кои сте вие 'чорбарите'? Ловеч? Етрополе? София? 1948?

Извинения-Сираков с главна буква.

Изгонете некъдърните чужденци с големи заплати от отбора и си вкарайте деца от школата. А Хубчев е прав да си иска неустойката

САМО БОЙКО ЩЕ ВИ РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ. ТИХО И ИНТЕЛИГЕНТНО. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ С ФЕСОВЕ НА ГЛАВИТЕ?

На отбора му трябва истински мениджър с поглед 5-6 г. напред. Смяната на треньор в настоящият момент е глупост и харчене на излишни средства. И аз съм на мнение, че раев ще затрие отбора за съжаление.

Груба грешка бе назначаването на Хубчев!Голям футболист,но ограничен,страхлив и слаб като тренъор!

Новите собственици, като толкова си вярват защо се опиват да изнудват всеки друг да прави компромис с парите, но не и самите те. Нека ипотекират имуществото си и вложат парите в клуба. Когато искат, нека покажат, че са готови и да дават. И то да дават не живота, работата, знанията и уменията си, а и парите си. Своите пари, а не тези на другите.

И правилно - човека е имал договор, и след като някой не иска да го изпълни както е написано, следва да плати неустойка, вероятно също заложена в договора. А дали става дума за Левски, за ЦСКА или който и да е клуб , това е без значение.

Най-лесно е да си началник! Като е голяма легенда защо световният капацитет наско курвата не поеме отбора? Той е капацитет само по лапането! Беше заявил, че повече няма да стъпи на ливадата. Какво прави сега там - очаква новото лапане! Закривайте бардака!

Спартак София.... Уефски аауу

Да слагат Тшти. Ще реве, ще се тръшка и ще се прави на маймуна на всеки мач, и публиката ще е доволна, че ако не футбол, поне цирк е гледала.

Най-легендарното нещо, което свързва Наско с ФК Левски е голият му г.з, който той показа на публиката на отбора. Всичко друго е шменти-капели.

Хак да ви е сега Сираков!Пълен малоумник!Вариантите са два или скоро ще си хвърли оставката, защото няма да има пари и резултати или ще затрие окончателно отбора!

petrovito

Ми...говеда...

petrovito

Хак ви е изСраков