17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, до кога ще ни занимавате с евроидиотите? На всичкото отгоре, се оказа , и че са собственост на бандити! Отбор, който се издържа с "мръсни " пари, няма място сред елита!

Абе ПРОФАН , а микренското джудже къв е бе ??????????!!!!!!!!!!!!!!! А домус ага къв е бе ???????!!!!!!!!!!!!!!!

Дроги са бащите ви , злобно нечистоплътно племе...Еееххх , как си знаех , че под статия за "Левски" ще се изливат гнусни злобни коментари на дребни недоклатени душици...панихида нещастници за "Лавски" няма да има щото "Левски" е вечен , не изкуствено туморно образувание като четирибуквието , което си намери естествения завършек...

Организираме поход със спринцовки и бутилки. Изходен пункт: обор "Говежда тор" Крайна точка: Бакърена фабрика или Орландовци, в зависимост от трафика.

Вдигайте се дроги, време е да трошите като за последно.

Ех, как се приповдигна настроението, като стана ясно, че собствениците на ЦСКА 1948 са новия генерален спонсор ... абе влече си Ви червеното ... от уважение поне сменете годината ЛЕВСКИ 1948 ...може и без тире ...

Никакъв шанс, да се бяхте вдигнали, га трябваше. Сега чакайте милостиня от Баце!

Дрога ще има ли за всички ?

Ще има да хакате ГМО оланжево.Сигурно Гришката е чист като рилдсине езера и редовен данъкоплатец.Скоро и той ще търка наровете.Яжте си чорбата и не плачете на чужд гроб.Всички до един сте дърти коменисти и фуражкаджии плачещи за Милко Калев Балеви бай Добри Джуров.Добре , че перукато ви остави в първа лига.Сборище от нещастници и бояджии.

Май повече на панихида прилича?

видиш ти една панахида след мача.Май напълнихте гащите предварително.

С походи и лозунги , касата няма да се напълни !

Походът на муууууууу.

Сваляйте от власт мутрата, която ви докара кризата...

Сега ЦСКА ще ги тресне като за последно.

ЦСКА умре!

Тези, колкото по-бедни стават, толкова повече ги избива на поезия. ... Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест ! Един за всички, Всички за "Левски"! Ако не мине, предлагам да опитат с плетене на мартеници.

само ЛЕВСКИ