17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия, от Герена имат задължения към държашата, които им висят и се трупат, но за нови трансфери - дават на калпак. И после имат наглостта да говорят за други отбори!!! Да не говорим, че за стадиона за всичките години на прехода една сотинка не са платили, докато други отбори ги трускат за базите като брашнени чували. Но наглостта е второто им име на тия в синьо - кеф ти в БФС, кеф ти на Ферена!

Само Левски.Синята лавина се задава и врагът страх го тресе.

Чорбарите май забравиха как излъгаха и държавата и световната организация с гепването на лиценза на Ловеч -айде гледайте си в канчето прасенца,че пак ще сте на пангара на НАП

Малиии.. тоя кво е животно. Плашим се.. ;)

Напоследък е модерно прасета които ги е срам от произхода да се правят на Левскари. Човека идва от 3та девизия на Бразилия където средната заплата е колкото България. Заплатата му няма да е по-голяма от Краев примерно. Който го е страх от конкуренция да ходи да се гръмне. Така се става от юноша голям футболист като се докажеш. Здравко Димитров е добър футболист ноооо сега има конкуренция. Да се докаже, който работи успява който го мързи търка скамейките. А такива като тебе само квичат кви кви кви кви.

нали плачат че пари няма да не са го платили феновете тоя?

Наско СИраков и Станимир Стоилов са двама МОШЕНИЦИ, Трафиканти на маймуни....

Като видя някой от Ивковите ми се повръща . Колко народ и колко надеждни млади футболисти бяха отблъснати от тази фамилия . За да запишат сина ми в школата на Левски едно време ми търсиха - 8000 лв на ръка . Сега тези мародери са спасителите на Левски . УЖАС.

новия бразилски нападател от кв Столипиново.

Е няма що, 5 гола в 21 мача в трета дивизия. Едва ли ще е “голова машина”. Ама иначе у нас нека му е зле. Няма да се напъва много, в чалготеката с авера му Цунами ще се радват на особено внимание от родните плеймейтки. А на Левски му остава да плаща за цялата тая работа, и като видят че за нищо не става да го пратят обратно в Бразилия но не преди да са му изплатили всичко до стотинка от 3 годишният му договор. Наскооо, Наско, как пък не ти дойде акъла в главата…

Отново автобуси с треторазредни футболисти. Отново договори с неясен край. Малко ли млади български футболисти стоят без отбор, та се спираме на някакви "плажни таланти"? И после давайте да спасяваме "Левски". Стотинка няма да дам повече. Да отделям от пенсията си ,за да могат някакви недоказани таланти да вземат по 10 000 евро месечно ? Не, няма да стане.