Коментари - "Левски" подписа с юноша на "Атлетико Мадрид" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно! Пишете повечко за тиретата,кочините,миризливите прасета,порода Микре. Айде че и те да чуят някакви новини за някоя нова маймунка.

Смятай тоя милия колко е отчаян от живота за да се навие да подпише с тия ...

Абе, Дир, защо ни занимавате с говедата - всеки ден "новини" за отбор, който трябва да е изхвърлен в окръжната група за нагло нарушаване на феър плей, огромни дългове и неплатен ДДС години наред... Стига с тези наглеци от Гейарена.

А колко плати захарния бос от задълженията на казана с прокиснала чорба.Единствената му цел е да отцепи част от Борисовата градина за да си направи хотелче и други кръчмета.Плаща си за да не е на топло заради далаверите си.Защо не се запитащ защо се промени първенството за да се вкара ГМО Цуцекс в ерде нерде ЕФБЕТ лига.Защо трябва първенствното да се спонсорира от враговете на Божков.Целта е само една - те да са монополисти.Другата далавера с прекъсването на първенството във втора лига с цел другия казан да влезе в първа лига и хоп без никакви мачове са класираха.Чорбарското лоби в БФС е толкова силно тъй като е пълно с бивши фуражки , които освен далавери друго не могат.Защо Министерство на спорта ще строи стадиона на ГМО-то сэс смесено дружество.Като плюте вижте си собствената кочина и далавери.