17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леваците не могат да ди изкарат сами парите, плачат за спонсори, както и целокупния ни народ, който не може сам да помете комунистическите разбойници и чака някой друг да направи това

Много люляк напрасил....

Вместо на българската Коледа на тез смешници...

Няма да ги оставят да фалират тия

Реклама не реклама, да не забравяме, че трябва да се плати на Хубчев и екипа му. Тая сума ще я вземе Раев, Тити и Стойлов и пак ще са недоволни. Може и да дадат по100лв на някой треньор в школата.

SU-152

Дирници защо не напишете,че сайта събира пари и за другите отбори?Да влизат и да събират пари,стига са акали по другите!

Защото другите отбори не са на ръба на фалита, не са получавали дарения от лица в "Магнитски", не дължат милиони на Черепа, и си плащат наеми за стадионите, хи хи хи!

SU-152

Дай нещо за Олав и джипките,разбирач......

ПеЛефскарчетата по навик си просите някой да ви даде нещо, хи хи хи!

SU-152

Бе чакай да те питам нещо........... Нали твоите себеподобни разправяха тука, че на Панчарево се били направили многомилионни инвестиции, но злата държава не ги признавала и продължавала да си чака парите за наем по договора. Сега пък този, де нямал нищо общо с ДПС, вика, че не можели да правят инвестиции, понеже нямали нужните бумаги, затова нямало и как да плащат наема. Значи нито инвестиции има, нито бумаги има, нито наем са плащали ловешките кърлежи, така излиза, а? Как така ползват държавните обекти при това положение, питам аз! И как стана ясно това, непосредствено след срещата с министъра-припок?

Горките 100000 лв, биха могли да бъдат толкова по добре използвани, вместо да отиват за гориво на скъпи коли, подаръци за силиконови кукли на някакви ритнитопковци. Ама по Коледа стават чудеса, може би следващата година ;)

Откакто на Боко му биха шута с 200, ПеЛефскарите преживяват от дарение до дарение, хи хи хи!

SU-152

Дарение от Левскари,ПРИПОЦИ–ДЕПЕСАРСКИ...........

Точно! От лескари, като Пеевски! Хахахаха

SU-152

Друго си е да имаш собственик кандидат за кмет от ДПС...........

Дарението е от фирма, пелефскарчета, хи хи хи!

Друго си е да дължиш осем милиончета на Черепа, когато си на ръба на фалита, хи хи хи!

SU-152

За неразбралите......... ПФК Левски АД,благодари на сайта 8888.bg,за испълнения ангажимент,който е свързан с превеждане на 93.140 към клуба.Дарението беше набрано в кампанията"Моя любим отбор" в който клиентите на 8888.bg участваха................"

И на Шиши така благодарихте, устно, така да се каже, хи хи хи! Не забравяйте да благодарите и на Черепа, че не си е поискал и той дълга! Но да припомня - откакто на Боко му биха шута с 200, ПеЛефскарчетата преживявате от дарение до дарение, хи хи хи!

SU-152

Дай за намеци от инджата........ Трябва да се изясни стадионите държавни ли ще са, частни ли, ще остане ли издръжка. Много скромни,тихи ,свити,срамежливии засрамени ПРИПОЦИИИИ!

Едни откраднати пари при други мързеливи тунеядци

Държавна сигурност никога няма да остави милиционерското си изтърсаче в калта.. ;)

zizus

Хахахаха нямам коментар, но с нетърпение чакам форумния капацитет СУ-123 да се изкаже по темата с даренаита и как отбора се издържа от феновете. Пич, давай, ти си…

SU-152

Аман от припоци от ловешкия ДПС-ски катун,дето очите им все в чуждото канче,нали ви махнаха наема дето и без друго не плащахте............... Но нека ти обясня ловешки, цетирам: ПФК Левски АД,благодари на сайта 8888.bg,за испълненич ангажимент,който е свързан с превеждане на 93.140 към клуба.Дарението беше набрано в кампанията"Моя любим отбор" в който клиентите на 8888.bg участваха................" Разбрали ловешки-депесарски припок,ДАРЕНИЕ ОТ КЛИЕНТИТЕ.......... А Левски,на мен ми стрував по сто лева за последните 12 месеца,за предната няма да пиша........................А ВИЕ\ TИ ходи да смучиш\те на министара с циганско лице,трибуквеника. Още са събрани 21 000 лева от дарението за Дюш за зимен лагер. Левски ни е скъп, безценен. Ще го подкрепим и днес, и утре, и пак, и завинаги...... О моля не го въргаляй в ловешки-депесарски *овна.

Само като чуеш "дарение от клиентите", и ти става ясно мурвичките на Шиши как я карат, хи хи хи!

SU-152

Ако искаш мога и за Тръст Синя България да ти напиша,ПРИПОК.........

zizus

Хахаха капацитет, като си тръгнал да не забравиш да благодариш за даренията на Шиши-ДПС, Стойне, ония палячо от Локо ПД, НАП, Бойко. Ти ги знаеш останали.

SU-152

Какъв е ШИШИ в ЛЕВСКИ,Пропок?Защото мога да ти обясня кой издигна ИНджов за кмет на Смолян..........

zizus

Кой е Шиши в лефски? Капацитет, аз си мислех, че ти не си пиеш хаповете от време на време, а ти си имал много по-голям проблем:)))

SU-152

Поклони се до земята и не се изправяй. Зад теб идва твоят пророк Гнома и Инджов и ще те оправи. Дископатия няма да имаш цял живот. А да.Аз съм малоумен и на хапчета и другите не трябва да ми вярват.Ти си мисията и ти казваш какъв боклук Левски.Жалко.България затова се е свила до тези граници от такива родолюбци като теб наведени в сектор Ге образна поза.

Ако и на стадиона се оправяхте добре както с бълването на простотии по форумите... пак щяхте да риете в тинята като умрели от простотия и подпиране говеда, хи хи хи!

zizus

Стига с глупостите. Поне днеска си обирай малко думите

SU-152

Ми мери, бре,ловешки пропок, давай! Другите припознавачи поне излязоха по-умни и се покриха тая вечер, ама ти си решил да ставаш за смях, вместо да си затраеш като тях..

ПеЛефскарчетата говорят за ставане за смях, хи хи хи!

SU-152

Ауууууууу, какъв е този душевен катарзис у вас двамата? Тук редовно четете морал за щяло и нещяло.............Ти да видиш .... Къв пелевски бе каун ловешки...........Дай нещо за оня детс е свързан АМ Хемус......... Ами редовно им го набиваме в тиквите,че всеки по някакъв начин е цоцал от държавата ,ама те ,окото им все в чуждото.

Бербатов щял да купува Берое и Царско село, щото с Марто са патриоти! Ха ха ха ха!

:))) Било добра кауза да се дават пари от една фирма на друга, пък била тя и професионален футболен клуб. Който няма нищо общо със спорта, а само с търговската си дейност и търсенето на начини да се обогати. Поне си мълчете бе!