"Левски" прие оставката на треньора Миланов, стартира план "Стоилов"

След четири загуби в първите пет мача, наставникът сам пожела да напусне

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЕЗ ТОЯ И ПРАСЕТО НА ВРАТАТА НЕЩАТА ЩЕ ПОТРЪГНАТ. ЩОТО НИКИТО ГОНИ 140–ЖИВО ТЕГЛО. ЦОНЕВИТЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ ЗА ДА ИГРАЯТ В ТОЗИ ВЕЛИК КЛУБ !!

И план "Мауриньо" да стартират, като няма пари, все същата..

Тия дали плащат на НАП или пак се замита под килима?

Време е преуспелия Никиту да стане тренер, стига толкоз успехи на терена Сега тренер

Левскари,през соца прибирахте кадърните футболисти насила...на вас и цска ви купуваха титлите!!! Първо се преиминувайте-не може отбор да носи името на ИКОНАТА НА БЪЛГАРИЯ ЛЕВСКИ!!! Айде,от сега нататък-ФАЛИТ,и да ритате в окръжните групи!!!

Педал мръсен!

Уртрасите на Левски ще му вземат ъкъла и на него. Току виж да го разсъблекли след първата загуба. Изобщо не виждам защо рискува да идва в тази неблагодарна страна?!?! Бегай от тази загубена страна, бегай!!!

Сега чакаме Вили Вуцов!

НЕЩАСНИЦИ....

НЕГРАМОТНИК!

Планът "Стоилов" трябва да включва по 50 хил евро на месец за Кауня и неговия екип и милиони за покупка на нови африканци... Не го виждам да се реализира след като онзи пишман инвеститор с МОЛ-а си замина и пари нема.

Млъквай да ня ядеш шамари

Всички маймуни в тия фирма на Мошеници и предатели- левски СОфия трябва да носят по една торба на главата НАВСЯКЪДЕ, за да НЕ ни заразяват.. МАСКА-джиите нека да пукват, за да НЕ носим маски в Магазините. Някакъв Турски башибозук- Танер Кадир Тюркоглу е дал ПОДКУП на Слави Трифонов да го сложи за ДЕПУТАТ..Тоя турчин ПРЕХВЪРЛЯ Ислямски башибозуци през Турската граница и пренася ВИРУСИ.. Ако убият тоя турчин- Танер Кадир Тюркоглу, ще вземат 10 милиона лева и ще РАЗЧИСТЯТ 10 милиона вируса. Хората се разболяват от РАК и Левкемия от мобалните фирми- А1, Вииваком и теленор, но тия ИЗОБЩО НЕ ги интересува... А тръгнали да ни занивамат с някакви китайски ВИРУСИ, арабски маски и китайски ТЕСТОВЕ и китайски ВАКСИНИ, които искали да ПРОДАВАТ, за да ни ОГРАБЯТ.. Аз ГЛАСУВАХ да махнат Б.Борисов, ЗАЕДНО с ВИРУСА, но тия от Служебното правителство, явно искат САМО да седнат на неговото място за да крадат пари, вместо да махнат маските.. Тоя път трябва да ЗАПАЛЯТ Парламента.... И да ИЗГОНЯТ министрите, които все още искат българи да носят маски.

То се знаеше, още когато Стойчо се върна.Те са като плюс и минус на два магнита.Единият в Казахстан, другият след него. Сега единият се върна идва и другия. Само дано докато Мъри дойде Стойчо да не си тръгне след четвъртъка 26-ти, делено на два си е направи 13-ти.

Прекрасно се изгавриха с Живко Миланов. Само преди седмица - пълна подкрепа, а днес му приемат оставката.

Като не може що се съгласява?

Докога ще е тая мъка в 7 милионна България? ЦСКА това, Левски онова... Не стават, отживелица са. Като роден ЦСКА-ар го пиша. България има ресурс за два отбора - националният и още един. "Селяните" от "Лудогорец" са единственият отбор в България, който може да ни представя навън. Тъжно но факт. Няма да става по-хубаво. Няма на какво отгоре.

Тези така и не разбраха, че без фалит няма да могат да тръгнат нагоре. 35-40 млн дългове няма кой да плати!

Скоро и официален ФАЛИТ!

За дебелия ти задник

12 години буци ги дундуркаше, а сега олеле.Подиграваха се , погребения организираха.Сега техният 'приятел' чичо Венци ще ги спаси като увеличи групата и няма да има изпадащи.

.

Пак ще се срещнем тогава ще решаваме каква ще ти е политиката... поне с тебе няма как да се разминем...

Потънали гемии ще има,но клуб с най-голям брой привърженици няма как да потъне. Левски никога не е бил гемия,а голям капитански кораб, който ще плува вечно.

Леле, как си се надрусал !

Лефски никога не бил гемия, защото винаги е бил пробито корито

Мутрата Борисов съсипа всичко в тази държава.

Ходи си в Армения тогава, да видиш колко е "хубаво, честно, некорумпирано, богато, чисто,.."! Като онзи палячо от съветския цирк, мармаладиджан ли беше, или другите палячовци!

Той ще е бахти тъпака ако се навие да работи в тази потънала гемия