17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След тази сума аз би съобщил на пресата : Сумата заплатена за състезателя не се съобщава поради конфеденциялност на договора и може да нарастне допълнително в зависимост от представянето на звездата на сините" Защото действа демотивиращо за оставащите там

500000 лв за единствения що годе футболист в Левски!!!???? Значи краят е много близо и комардджията Сираков бърза да осребри боклука долен!!!

Голем ипари са му взели, явно е и голяма звезда...

Кор Факан ли?

Вярно е, че рогите това си е грандиозен трансфер на една легенда.

Легенда ?????????????? Свинете съвсем изтрещяха

Това е проблема, "добрите" футболисти се продават за едноседмичната заплата на звезда във Висшата лига. Срамота, но това е нивото в България - безумно ниско и срамно.

:))))

Говедата имат над 40 млн лева дългове... За този сега евентуално ще получат половин млн лева... Тоест, остават им 39.5 млн лева да връщат!!! Е, другарки и другари от БФС и НАП - как така? И защо не изхвърлите говедата в окръжната група? Какво чакате, писмо молба от Гейарена за опрощаване на задълженията? Това е нечувана наглост!!!!!

TwinDaddy

Намериха "по желание" някой да налее няколко милиона поне да спасят сезона и лиценза за другия. Нямам идея .що е това реване да се спасяват някакви абсолютни финансови ями, било то и футболни отбори с отдавна отминала слава. Сега като го няма истинският ЦСКА нема нужда да се напъват да спасяват истинският Левски. Да си го фалират, та да изравнят резултата. Поне отбори с името Левски колкото щеш, сигурно са повече от броя на професионалните футболисти у нас :). Поне няма да им се налага да правя много големи гимнастики като т.нар. "червени" - ребрандиран Литекс играещ с лиценза на "Чавдар" Етро поле. Пълна смешка са всички!

Това едва ли ще стане някога, колкото и да е заслужено. Видя се вече, че сериозни хора подпират ПеЛевски - Боко и Цвъкьо "заклети левскари" и не се срамуват да го обяват по телевизията, че да не би да не разбере някой намека, Пеевски притичва да снесе парички като има нужда, "малка фирма" да даде заемче за да не фалират, НАП няма проблем да изчака неопределено време "под условие", спонсорчета се появяват по формата на строителни фирми в държавата на обществените поръчки, дето пак оня "заклетият левскар" ги раздава - явно ще се намери за милиционерския отбор.

Защото цялата държава е впрегната да държи в будна кома жалкото отборче на #КОЙ!

Свинете са с двойно по-голями дългове. Дълговете на Левски са 19 милиона лева от които 7 милиона към Божков, като той обяви, че няма да си ги търси. Остават 12 милиона от които към НАП 3,5 милиона със споразумение за разсрочено плащане по дати. В съшото време оранжевите свине от Литекс-Чавдар- тире София има дългове натрупани само за 3 години в размер на: "ЦСКА-София" е с 46,1 млн. лв. дългове Около 40 млн. лв. от тази сума са вътрешни задължения към дружества на собствениците на клуба

Заглавието можеше да бъде и така: "Левски продаде звездата си Паулиньо за 50 милиона стотинки.

Можеше и с това, че е продаден за 7,206,348,676 виатнамски донги или 7 милиарда 206 милиона 348 хиляди и 676 виатнамски донги.

Оригинално...но се пише ВиЕтнам

Кор Факан да не го е кръщавал Спиндерман ! Хахахаха :)