"Левски" работи по две основни направления в решаваща седмица за клуба

Водят се преговори за драстично свиване на заплати и разходи, търси се генерален спонсор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пърно направление - В група; Второ направление - А окръжна.

няколко месеца насам всяка седмица е решаваща

За такива заплати - Мноооого бачкат тези! Как издържат не знам.

Подуенските просяци на финалната права за А окръжна група!

Да фалират и да се приключва.

Некадърно управление, води до смяна на съвета на директорите от Общо събрание на акционерите!!! За което обаче, отдавна трябваше да има сигнали от Надзорния съвет! Във въпросното АД обаче, директора е назначен от перача на пари, акциите без стойност са подхвърлени на двама олигофрени, а надзорния съвет е тайна...

НАСКО,гледй скоро Раева да не ти даде на тебе някакво направление!!!

няма нужда непрекъснато да ни уведомяват какво става във футболния клуб на с.ПодУяне.

Нямам доверие на семейните приятели на микренското джудже.

значи очакваш скоро Наско Раев да ти покаже голия си з*дник?

къде се скриха една "аристократична Дзурла", някакъв треснат от ток и още един-двама виещи от злоба, завист и простотия подуенски "юнаци"?

ако почакат малко може черепа да се върне на бял кон

бмб ще нареди на шишо и работата ще се оправи за пореден път

шиши разполага с бмб.Той му нарежда!

Лошо е когато се захванеш с нещо за което нямаш реална предства за какво става дума. Преди време писах че Сираков си е купил фабрика на девети септември. Спортът по принцип и футболът като най обществено възприеман конкретно, съществуват най вече като перачница на пари. Така е по целият свят и естествено и у нас. Не е случайно противопоставянето на спортната ни общественост срещу проектозакона на Симеонов. Изходът за клуба от финансовото му падение е в крупен перач на пари. Не че у на с няма, но момента е много неподходящ за самоафиширане, а сроковете както и да ги отлагат притискат клуба. Намирането на такъв от чужбина не е невъзможно /Чьорни беше/ но , не е ясно има ли достатъчно време за това. Едва ли ще ни се налпжи дълго да чакаме за да видим.

Преди няколко седмици циркулираше информация, че Етър имал около 40 хил. лева дългове и нямало да получи лиценз... Локо Сф беше изхвърлен от Първа лига и фалира със задължения около 1 млн. лева. Всички знаем какво стана с ЦСКА. Въпросът е - как Левски ще получи лиценз за Първа лига за следващия сезон? А за Европа?

Те за Европа лиценз няма да им трябва!

ФК "ДА ОКРАДЕМ ДЪРЖАВАТА" работел... по направления. Абе не разбрахте ли, че няма да имате основен спонсор докато не реше джииросания банкянски г@з откъде ще ви наливат пари!? А е дал 1 ст през държавното тото преди изборите, а е изгърмял и той с вас. Затова е това мъчително театро. Па Русев се бил отказал от заемите дето ви дал, па пеевски ви подарява 500К безвъзмездно, па уж сте били събирали помощи... Жалка трагедия! Лумпенчета с по 5лв в джоба си купуват виртуални билетчета, уж, да помагали на клуба да изплати заплати от по 5-7-9 хиляди евро на черни малоумници дето не знаят от коя страна се рита топката и с кой крак... А и кой спонсор ще се върже да му виси логото на ЕВРОИДИОТИ?

Няма страшно г-н Пеевски пак ще покрие разходите.

ПИБ ще е новият "спонсор" на ФК "Лесна"... Само гледайте.

Нека всеки,който е от Левски да си вземе по един играч да го издържа,да му дава заплата,да го тренира и ако не играе добре може и да го набие,а лъжеца Сираков да върне взетото,което открадна.

Ами ЦСКА отпадна и почна на ново... Защо Левски да не направи същото..Не звучи добре името на наяционалния ни герой на дъното... Но в нито една нормална страна не слагат имената на светините на футболни отбори. Как звучи долу Левски. или долу Ботев.. Това е същата тема.

И нас какво ни интересува? Ако искате и пи 12 въпроса работете! Стига сте се правили на много умни! Без ЛОГИСТИКА бай хой детсъвикато сте гола вода! Голям плач ще изплаче тити палячото!

Пеевски ще трябва да се бръкне малко по-дълбоко за да си финансира отбора

ще работели..и итя са едни работохолета... ще с е чуе за работата им.

Аз мислех че предната седмица е решаващата. Сега се оказа тази..

до края н а отбора!

Дано да е скоро!

Наско,какво стана с обещанието да върнеш парите на Пеевски.Ще ги върнеш ама друг път.

Който и да стане спонсор на този така наречен"отбор",просто ще си даде парите на вятъра!

Сменете си името бе палячовци, че всяка подобна новина дразни!

Водят се преговори за драстично свиване на заплати и разходи, търси се генерален спонсор - по-лесно е да направят нов отбор !!!

Както е казал шопа, по лесно ще ми влезе в г@зо, от колкото в главата ! Така и не разбраха, че ФК "ЛЕвски" ще фалира - рано или късно ! Въпросът е кога ще стане и колко по-болезнено ще бъде за истинските фенове, отлагайки го във времето... Най-правилното решение не БФС в този момент е да бъде спряно първенството, докато не се оправят нещата, а именно: 1. Добре поддържани стадиони; 2. ФК да не са акционерни дружества; 3. Повече родни футболисти и пр. Но това няма да стане, защото г-н Гела има файда от настоящото положение в родния футбол.

Ще спираме първенствата щото Левски бил фалирал? По-голяма глупост не бях чувал. Има си правилник и който може да го покрие - играе. Който не може - на поляната на село

това ли е най-важната тема за България сега? Аман от тези говеда, които все искат, все дърпат към себе си огромни финанси, а обратно нищо не връщат, продължавайки да трупат нови и нови дългове!!! Фактите са ужасяващи: над 35 млн дълг, над 6 години нито стотинка платени ДДС, акумулиране на нови задължения, никакви симптоми за оздравяване на бюджета на Гейарена... Е, докога, драги говеда - не е ли вече крайно време да поемете въздух в окръжните групи, и там да играете епохални мачове с Устрем, Буря, Ураган, Тайфун и т.н. - все наши родни футболни колоси. Няма страшно, и там има хора, и там ще играете футбол, и дано дрогираните ви фенове не правят отново зулуми по игрищата в зоните...

Левски умре, трябва някой да е луд за да стане спонсор на това отборче!

е търсят се отбори за скъпите играчи, взема се един основен в центъра (мжое и доказах чужденец в залеза си, тука ще си е най-добрия както и да го погледнеш) и всичко друго от школата или от другите БГ отбори на разумни цени. след 2-3 години може да има отбор като не се разделят с никой или макс с по 1 състезател на година. това е каквото трябва да се направи, а това значи че трябва да има добри треньори за школата и да не се подценяват тези. Хубаво ще е тези треньори да минат на обучение в Холандски отбори от където излизат доста добри футболисти постоянно.