"Левски" работи по две основни направления в решаваща седмица за клуба

Водят се преговори за драстично свиване на заплати и разходи, търси се генерален спонсор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е търсят се отбори за скъпите играчи, взема се един основен в центъра (мжое и доказах чужденец в залеза си, тука ще си е най-добрия както и да го погледнеш) и всичко друго от школата или от другите БГ отбори на разумни цени. след 2-3 години може да има отбор като не се разделят с никой или макс с по 1 състезател на година. това е каквото трябва да се направи, а това значи че трябва да има добри треньори за школата и да не се подценяват тези. Хубаво ще е тези треньори да минат на обучение в Холандски отбори от където излизат доста добри футболисти постоянно.

Левски умре, трябва някой да е луд за да стане спонсор на това отборче!

това ли е най-важната тема за България сега? Аман от тези говеда, които все искат, все дърпат към себе си огромни финанси, а обратно нищо не връщат, продължавайки да трупат нови и нови дългове!!! Фактите са ужасяващи: над 35 млн дълг, над 6 години нито стотинка платени ДДС, акумулиране на нови задължения, никакви симптоми за оздравяване на бюджета на Гейарена... Е, докога, драги говеда - не е ли вече крайно време да поемете въздух в окръжните групи, и там да играете епохални мачове с Устрем, Буря, Ураган, Тайфун и т.н. - все наши родни футболни колоси. Няма страшно, и там има хора, и там ще играете футбол, и дано дрогираните ви фенове не правят отново зулуми по игрищата в зоните...

Както е казал шопа, по лесно ще ми влезе в г@зо, от колкото в главата ! Така и не разбраха, че ФК "ЛЕвски" ще фалира - рано или късно ! Въпросът е кога ще стане и колко по-болезнено ще бъде за истинските фенове, отлагайки го във времето... Най-правилното решение не БФС в този момент е да бъде спряно първенството, докато не се оправят нещата, а именно: 1. Добре поддържани стадиони; 2. ФК да не са акционерни дружества; 3. Повече родни футболисти и пр. Но това няма да стане, защото г-н Гела има файда от настоящото положение в родния футбол.

Водят се преговори за драстично свиване на заплати и разходи, търси се генерален спонсор - по-лесно е да направят нов отбор !!!

Сменете си името бе палячовци, че всяка подобна новина дразни!

Който и да стане спонсор на този така наречен"отбор",просто ще си даде парите на вятъра!

Наско,какво стана с обещанието да върнеш парите на Пеевски.Ще ги върнеш ама друг път.

Аз мислех че предната седмица е решаващата. Сега се оказа тази..

ще работели..и итя са едни работохолета... ще с е чуе за работата им.

до края н а отбора!

Дано да е скоро!

Пеевски ще трябва да се бръкне малко по-дълбоко за да си финансира отбора

Ще спираме първенствата щото Левски бил фалирал? По-голяма глупост не бях чувал. Има си правилник и който може да го покрие - играе. Който не може - на поляната на село

И нас какво ни интересува? Ако искате и пи 12 въпроса работете! Стига сте се правили на много умни! Без ЛОГИСТИКА бай хой детсъвикато сте гола вода! Голям плач ще изплаче тити палячото!

Ами ЦСКА отпадна и почна на ново... Защо Левски да не направи същото..Не звучи добре името на наяционалния ни герой на дъното... Но в нито една нормална страна не слагат имената на светините на футболни отбори. Как звучи долу Левски. или долу Ботев.. Това е същата тема.

Нека всеки,който е от Левски да си вземе по един играч да го издържа,да му дава заплата,да го тренира и ако не играе добре може и да го набие,а лъжеца Сираков да върне взетото,което открадна.

Няма страшно г-н Пеевски пак ще покрие разходите.

ФК "ДА ОКРАДЕМ ДЪРЖАВАТА" работел... по направления. Абе не разбрахте ли, че няма да имате основен спонсор докато не реше джииросания банкянски г@з откъде ще ви наливат пари!? А е дал 1 ст през държавното тото преди изборите, а е изгърмял и той с вас. Затова е това мъчително театро. Па Русев се бил отказал от заемите дето ви дал, па пеевски ви подарява 500К безвъзмездно, па уж сте били събирали помощи... Жалка трагедия! Лумпенчета с по 5лв в джоба си купуват виртуални билетчета, уж, да помагали на клуба да изплати заплати от по 5-7-9 хиляди евро на черни малоумници дето не знаят от коя страна се рита топката и с кой крак... А и кой спонсор ще се върже да му виси логото на ЕВРОИДИОТИ?

ПИБ ще е новият "спонсор" на ФК "Лесна"... Само гледайте.

Преди няколко седмици циркулираше информация, че Етър имал около 40 хил. лева дългове и нямало да получи лиценз... Локо Сф беше изхвърлен от Първа лига и фалира със задължения около 1 млн. лева. Всички знаем какво стана с ЦСКА. Въпросът е - как Левски ще получи лиценз за Първа лига за следващия сезон? А за Европа?

Лошо е когато се захванеш с нещо за което нямаш реална предства за какво става дума. Преди време писах че Сираков си е купил фабрика на девети септември. Спортът по принцип и футболът като най обществено възприеман конкретно, съществуват най вече като перачница на пари. Така е по целият свят и естествено и у нас. Не е случайно противопоставянето на спортната ни общественост срещу проектозакона на Симеонов. Изходът за клуба от финансовото му падение е в крупен перач на пари. Не че у на с няма, но момента е много неподходящ за самоафиширане, а сроковете както и да ги отлагат притискат клуба. Намирането на такъв от чужбина не е невъзможно /Чьорни беше/ но , не е ясно има ли достатъчно време за това. Едва ли ще ни се налпжи дълго да чакаме за да видим.

бмб ще нареди на шишо и работата ще се оправи за пореден път

ако почакат малко може черепа да се върне на бял кон

шиши разполага с бмб.Той му нарежда!

къде се скриха една "аристократична Дзурла", някакъв треснат от ток и още един-двама виещи от злоба, завист и простотия подуенски "юнаци"?

Нямам доверие на семейните приятели на микренското джудже.

няма нужда непрекъснато да ни уведомяват какво става във футболния клуб на с.ПодУяне.

НАСКО,гледй скоро Раева да не ти даде на тебе някакво направление!!!

Некадърно управление, води до смяна на съвета на директорите от Общо събрание на акционерите!!! За което обаче, отдавна трябваше да има сигнали от Надзорния съвет! Във въпросното АД обаче, директора е назначен от перача на пари, акциите без стойност са подхвърлени на двама олигофрени, а надзорния съвет е тайна...

значи очакваш скоро Наско Раев да ти покаже голия си з*дник?

Да фалират и да се приключва.

Подуенските просяци на финалната права за А окръжна група!

За такива заплати - Мноооого бачкат тези! Как издържат не знам.

Те за Европа лиценз няма да им трябва!

няколко месеца насам всяка седмица е решаваща

Пърно направление - В група; Второ направление - А окръжна.