"Левски" с официална позиция: Стоянович продължава да е треньор

Наставникът сам е поискал да си тръгне, но засега явно е убеден да не го прави

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безрезервно подкрепям ръководството и играчите на клуба ЛЕвСКИ. Адмирации за Славиша Стоянович. Купеното съдийство не е повод за злорадстване или радост, били те и свински.

Един от малкото умни ходове на Левски в последните десетилетия. С тези бездарни футболисти/джендъри и Гуардиола няма да се класира в 6-цата

Човекът каза, че има работа за довършване. Докато не доведе сините до Втора футболна лига, няма да е свършил работата до края. Да му пожелаем успех!!! От такива отговорни сини треньори има нужда подуенският отбор.

тоя го помислих за Рачков

Раев!!!! Ясно е на всички, които имат поне грам мозАк в главата, че ти решение за Левски нямаш, но можеш спокойно да вземеш най-правилното решение, да си покажеш за пореден път г.за на привържениците на Левски и да вземеш да се разкараш и повече никога да не се появяваш извън казино!!!! Мен лично, вече ме знаят като гробокопач и източвач, но тебе историята, ще те запомни, като най-жалкия и неадекватен “собственик” на ФК ЛЕВСКИ в цялата му история!

Защо искаш да напускаш Славиша? Мууу. Ние сме най-добрите мууууу.

Ентеуегентен си, няма спор. Това да знаеш цели два езика "мууу" и "грух" си е за уважение! Единствения недостатък е, че виждаш всичко двуцветно - в черно и в оранжево...

Циркове, те са го поканили да превъртят пари през него, а той иска да си тръгва посредата. Ако нямаше дансе краде, щеше да се покани бг треньор.

Викаш къде къде е по-престижно да превърташ ДДС и захар, нали!?

Ще се оправят нещата, ще се подберат правилните играчи през лятото. Не знам Хубчев как ги бе мислил нещата и защо бе оставил такъв дисбаланс в отбора. А това, че клуба се използва за източване е друг въпрос. За паравоенните бригади на бате Геройко, трети.

И стадиона ще си достроите.... и на Черепа парите ще върнете... и на НАП ще се издължите... и на Пеевски вече няма да сте наведени...

На първо време ще съберем още 5 млн. лв., за да ни монтират кенефи ЕкоToi, че това е най важното и тряба да следваме тренда на надупените гномчета.

Ха, ха, надайте се

Да илядиш при говедата китаристе ! Да ни забавлявате все така

Славия ги биха с 3 глолааа..

хахахаха :) Каква сапунена драма, уважаеми зрители!

Лилава мъка ,мъка,мъкаааааа!