17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първи мач...не лошо ниво за начало...

Добре, че Божков пое Левски, та сега му търсите сметката! Благодарете на Левски! За мача мога само да поздравя момчетата за добрата игра! Само ЛЕВСКИ!

Ало дира вече няма такава държава Холандия и няма холандци!!! Вече се казва Нидерландия и жителите на тази държава се казват нидерландци а не холандци! Свирете си малко часовниците и свиквайте с новите имена!!! Все едно на някой сърбин са казваш югославянин щото на времето се е казвало Югославия! Сверете си часовниците!!!

Какво начало бе братчед, това е края. Имаше един дето се правеше на поп и една катафалка, с които се кефехте о правехте шествия. Дано си ги пазите още, че пак са актуални...не злобея.

Всъщност тя Нидерландия винаги се е казвала само така от самото начало на съществуването си. Наскоро официално се взе решение от властите там да се спре окончателно паралелното използване на неправилното наименование "Холандия", възприето в някои страни, сред които България. Иначе това име си остава в употреба, когато се имат предвид две от провинциите, които са общо 12-Северна и Южна Холандия.