17-11-2017 20-11-2018

Коментари

boyko100

Пътя е утъпкан, изшизат от висшата лига за 1 или 2 години, обявяват фалит, после се онединяват с Велбъжд и така! Дано обаче си сменят името, че апостола понесе много негативи покрай тях.

ще търпим това недоразумение, което петни името на Апостола? БФС пази говедата като най-мила рожба. А е редно да ги изхвърли от елита на родния футбол веднага... дори ще е късно...

Ако Спас Русев не се изнесе на Албиона от където пристигна , предлагам да го изгоним с камъни от "Герена"....Докъто не е съсипъл Левски, защото все още щетите от него са поправими !

Като нямат пари да си плащат сметките - да ги закриват! Ако аз не си платя сметките - ще ме гонят до дупка. А тия нещастници - не.... Закриване, разпродаване на имуществото и това е. Не плащали данъци, не плащали на футболистите си, и имат претенции????? Запор - както е по закон. И ако няма какво да им вземат - фалит, и това е.

Чак толкова будали-идиоти не можем да сме Левскарите, като Цска !

Позиция партер?

Каква е съдбата на онзи Георги Христов, дето го откраднаха от Ботев, без да платят?

Дълги години игра в Щатите. Стана голмайстор с най-много голове за клуба си за цялата им история.

Говеда прости, защо не плащате на играчите, които са играли за вас като Дъстли Мюлдер ? Защо мислите играят за вас, защото много обичат клуба или парите ?

Една-две заплата не са платили, като явно е и мало неточности и от двете страни. Но свикитье се скатаха от плащане на много заплати.

тая "позиция" декларация ли е, че много станаха

От липса на фантазия, морал и честност не можеш да си измислиш и използваш ник, което крещящо показва, че си припс.

Нещо не разбирам, трябва да докажат, че са извършили плащанията до 30 септември или са им дали срок да ги изплатят до февруари.

Дали са срок до края на февруари да се изплатят всички задължения дължими до края на септември 2018 г. Какво неясно има изобщо, че всички кратунковци пишат как Левски е "изхвърлен"!

такива бяха словата и на Глупи Говедоебец, но истината се оказа съвсем друга.

Показателно е, че Левски не е безразличен на УЕФА, предупредили са ръководството за последвалото решение и дано в Левски малко се стреснат и покажат професионализъм, да спрат с глупостите и превърнат клуба отново в конкурентно способен гранд!!!

Русев махай се нещастник,че ако сега все още е възможно да бъде платена сумата от малко над 1 млн евро, после като остане този идиот лятото сумите ще нараснат на 10 млн евро най малко......тогава наистина няма да има измъкване на най-големия Български клуб ! Междо другото оставка и на Тиквата от Банкя !

Колко постно изказване....,че сте довиждане,не подлежи на съмнение,изключвам наивниците