Левски събра пари и за следващата вноска към НАП

Клубът се похвали с над 4 хиляди продадени абонаментни карти

Обратно в новината

Коментари - Левски събра пари и за следващата вноска към НАП | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Половината пари са от обрани граждани в автобуси, трамваи и метро!!!

Продънихте ни ушите ,че "феноветеѝ" направили нещо си за своя клуб,ами похвално е,но чак водещо като новина,ами те са им фенове.........по добре да бяхте ни продънили ушите,че "фенове" на "Левски" събраха пари за лечението на на фен на "ЦСКА" тогава щях да се изумя и преклона пред тези "фенове" а аз какво чета,че снощи същите тези "фенове" съблякли и ограбили младеж и то само защото носело фланелка на ЦСКА.................СМЕШНИ НОВИНИ НА СМЕШНИ ЖУРНАЛИСТИ...............СТИГА ВЕЧЕ

В мивката да ми играете, водата ще пусна!

Тези глупаци по този начин даряват по 143 000 лв. на Божков, защото той все още се води собственик на клуба.

Част от парите са от обраното момче в автобуса с фланелка на Цска.

От ограбени детски фланелки по автобусите ли са парите? Нека това недоразумение ФК Левски фалира веднъж завинаги. България мрази подуянската утайка!

Апостолът се върти в безименния си гроб заради подигравката със светлата му памет! Това не е футболен клуб, а нарко ОПГ!

Левски това е България

Под терасата ми да играят, няма да изляза да ги гледам.

Уевскито е измислен отбор, бутан от политици и бизнесмени до сега. Бездънна яма в която потъват пари. Без абсолютно никакъв принос за националния футбол през последните 20 години. Смешници и чалгари, получаващи огромни заплати за нищо. Със силно лоби и пречещи на нормалния футбол. Да се закрие тоя отбор.

А ти озлобен малоумнико, мислещ със задните си части, с кво оскотяло от злоба мозъче, как можа да си налепиш такъв ник.....??????!!!!!!

Вярно! Много прост народ има в Бг. Вярно! Диагноза "левскар" е ментално заболяване. Закриха лотарията, но говеното плодължава на пръска пари на вятъра. Плаща чужти дългове и заплати на тарикати, които да трупат нови, за които пак да дават пари. Ми....Уефски да тегли едни 5 млн. и да впише всичките си болни фенчета за гаранти. Така ще си осигурят пари за цялото задържение за 3 месеца. Почват на чисто и догодина пак щи си поискат нов кредит със същите гаранти.

А над 30 млн дълг? Кога и как? Говедата трябва да се изхвърлят в зоните. И стига са ги щадили... На какво отгоре. Поне да има полза, а то или Лихтенщайн, или Гибралтар, или Сан Марино - дори и с такива отбори не могат да победят, а носят национален срам...