17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С писмо до Борисов.Искат 100млн.безлихвен заем от държавата.На ход е Джиросаният.

"Левски" или Левски?

На кой му пука?! Моето спасение е приоритет сега, левскарите да мълчат! Ако ме подкрепят с някой контра протест, може да им отпусна кредитче...

Футболните запалянковци са най-болните мозъци на планетата!

"Отбора на Народа" трябва да се закрие със закон. Те и ЦСКА смучиха 50г народна пара + всички таланти от цяла България.

псевдо отборче жалки ритнитопковци финансирани от престъпни т.нар. бизнесмени

SU-152

Опа,това искане е от януари месец,оти сега го вадят?!Кирчо нещо да не мъсти за вчера!

SU-152

По точно от 29.1 и подписано от трима човека, а чак сега го вадят. Никъде не се споменава точно от коя институция да дойдат парите........... Това нещо ми мирише на раздуване и внасяне на излишно напрежение. А да просим от тези, които ни докараха до просия е крайно жалко,немислиш ли.

До 20 май, когато е падежът на заплатите на играчите и служителите, са необходими поне 1.5 милиона лева, за да се разплати клубът с хората си. 1500000лв само "за да се разплати" с фудбалерите си... Отделно администрация, отделно данъци и осигуровки! Събирайте безумници. Събирайте! Нямате си друга работа. Удължавайте агонията на сбъркания бизнес модел "Бащица".

Наливат в пробита каца.

Още ли ни занимават с говедата? Тази наглост вече става досадна. А искането за нов дълг от 100 млн е вицът на годината!!! При тази тежка национална криза, при невърнати над 32 млн досегашни дългове, при неплащане на данъци над 6 години и при очевадната несъстоятелност на Гейарена, какво още трябва, за са изхвърлят говедата от елита??? Стига порнография!!!

Опитвам се да си спомня колко пари събраха феновете на ЦСКА преди време, когато клубът беше в същото положение като "Левски"? Защото подкрепата за ЦСКА винаги е била с подбудата да си фен на "първия в класирането" и когато не е такъв, и подкрепата на феновете умира. "Левски" вече над десет години се радва на широко подкрепа на феновете, при това без значителни успехи на футболния терен. Защото" Левски" е идея, символ, непреходен във времето - както го е казал Апостола:" Времето е в нас и ние сме във времето. Времето променя нас и ние променяме времето"!

Отново остригаха овцете!

Години Левски съществува единствено заради помощта на Борисов.Обора е джирисван като салфетка еднодневка на кой ли не.Щом и Йовов ги е "обладавал" закривай.

Мерко, каква идея брат? За какво? Да отидете да се сбиете? Или да нападнете някой в червено, без изобщо да е цесекар? Това ли ви е идеята на всички ултраси в България? Това прилича на латино американските банди. Минало момченце с неправилния цвят дрехи през квартала, гръмнали го. Това ли символизира левски? Левски е бил обединител на нацията, вие се делите по цвят и се избивате като мастии. Пак ще попитам, в какво се състои синята, червената, бялата, раираната идея? Вие даже не спортувате, а ако го правите е с цел да можете да пребиете някого. Край на коментара!

А не може ли всички велики ветерани на отбора да извадят по половин милион от сметките си и да спасят отбора ? Дарения от по 10-20 лв. от феновете няма да свършат работа .

Феновете на ЦСКА събраха много повече (като си купиха акции) от феновете на Левски. А ето колко събраха феновете на левски от 25.02.2020 кoгато обявиха: "Всички за Левски" - кампания в DNS17777, с цел да съберат една вноска от 143 000 лева за НАП. Резултатът до сега: събрани 104 000 лева , остават още 39000 лева. Тези пари, които ги пишат сега по вестниците не са от феновете , а от "посочени" бизнесмени.

Голям праз като няма пари за прости ритнитопковци

Думата "запалянко" е адски Cringe. Трябва да бъде забранена със закон.

Министерството на ТранСпорта отпуска 290 лева на автобусните превозвачи за заплата

Усвояване на пари от наивници! Заплатите на хората в Левски са умопомрачителни, как един не каза ще ги намалим....

Само продължават с агонията. Ще съберат пари ще платят на футболисти някакви заплати за преди 2-3 месеца и после пак йок, пари няма. За съжаление и ФК Левски ще последва съдбата на вече фалиралите футболни клубове на ЦСКА и Локомотив София, както и отбори като Ботев и Берое, които също фалираха през годините. Това е положението, без да се влагат пари в спорта няма как да съществуват клубове, които са на загуба от години.

по половин заплатка за футБАЛЕРИНИТЕ да сберат... Пък следващия месец ша видим.. До 30 %, че и четвърт да спастрят. Ама то тъй.. Като посрещаш ГАЗПРОМ за спонсор с лозунги от миналото: " Не всчки левскари са фашисти.. Всички фашисти са левскари." Па и специална хореография с изпъната ръка феновете поздрав и благодарност дигат.. Та чак УЕФА да са възмущава и наказва..

Не подкрепям отбори, носещи имена на национални герои!!! Защо ли, защото не е нормално едните фенове да псуват Левски, а другите Ботев!!! За това ли героите ни дадоха живота си за нашата страна, за да може да бъдат псувани от фенове и агитки??? Не знам да има друга държава по света с отбори, носещи имената на националните им герои! Друг е въпросът за нивото на футбола в България. И там нещата са като в политиката, здравеопазването, образованието и свободата на словото, т.е. на 111 място в света (редом със страните от 3-тия свят)!!! Не е нормално футболисти, които дори първи кръг на шампионската лига не могат да достигнат, да получават такива огромни заплати!!! Трябват основни реформи в цялта ни държава! Трябва мафията да бъде съдена и затворена на топло за дълго време! Трябва частните отбори сами да се издържат, а не да разчитат на държавата и данъкоплатците! ФК "Левски" (пък и целия български футбол) трябва да се реформират и да бъдат възнаграждавани за международни успехи и заслуги, а не щото печелят нагласените мачове в БГ!!!

Бойку шъ ги оправи

Не разбирам само къде са легендите на отбора къде са големите бизнесмени привърженици на Левски къде са певци ,артисти и други популярни лица в България които не еднократно са заявявали че са левскари .Те защо не даряват пари защо Мъри не дари или Сираков или Стенли къде сте бе големи привърженици на Левски

Аз взимам 800лв на месец и съм дарил 50евро това са близо 100лв над 10процента от заплатата ми ако това направят и легендите на Левски пари ще има за 10години на пред а не да се разхождат като манекенки и да обикалят всевъзможни медии и да обясняват как били готови да вземат акциите нека първо да се бръкнат малко в джоба .

Едно не мога да разбера - на тези футболисти защо не им направят заплатите по 1000 - 2000 лева, колкото всъщност струват, а не да се чудат откъде да вземат средства и цяла държава да се занимава с тях

Александър Томов те поздравява свиньо. Нали той ви закопа и заради него фалирахте и изпаднахте в Б групата. Сега има 2 отбора с името ЦСКА, та не е ясно кой е истинския. Така че си ходи в скапаната кочинка и си грухти там на воля, а не по форумите. Нещо много почнахте да зяете, ама тоя път сте го минали преди нас вече, така че да не ви знаят много лайняните зурли какво трябвало да става с Левски! Педалче.

Искаме 106 млн кредит от държавата, а не 100 млн., за да можем да подарим 2-3 млн в борбата със COVID-19, както направи Киро.

Фалит, да разтрогват клуба и на чисто, ако има будали да дават пари за тоз дет клати гората. Писна ни от плача и сополите на този клуб!!!

ЗА говедата може и да не е ясна. За феновете на този отбор намя никакво съмнение. Виж колко фена има на мача на единия и на мача на другия. Отделно виж кой притежава марката, емблемата и историята.

на певците и артистите ,ритнитопковците трябва да даряват , че са много по-зле от тях.

Щото в обора тогава ще останат само директора на клуба и насо раев!

Много благодаря за разбирането , приятели. НикитУ се беше притеснило, че няма да може да мЪ завИде в Дубай да сА плацикамЪ в басейн 8 звезди, защото никъде не го искат с това шкембе за вратарин, а ето че вие ще помогнете... Само оюе стотина милиона и с Никиту сме щастливи

Ако феновете на Левски наистина събират пари за да плащат заплатите на тези смешни футболисти,значи наистина не са много умни.

Умрял кон не рита.

Ники, ако искаш обади ми се да те полашкам малко из София. После ще можеш да заведеш Никиту и на Южния полюс ако искаш.

А собственикът даде ли?

Най-щедрият фен както винаги досега в т.нар.дарителски кампании е едно едро момче, депутат от ДПС....99 % от суумата е от него

Колега, това просто е проформа мероприятие, ако ставаше така... - необходимата пълна сума за поредното спасяване на ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ за пореден път ще се отклонят тайно от данъкоплатците и властта ще го представи/узакони, че е от ежемесечните кампании на феновете.

Направете закон за използването на имената на националните ни герои! Преименувайте фк Левски и фк Ботев на фк София и фк Пловдив и ги оставете сами да се развиват, ако могат!!! Не подкрепям финансирането от данъци за злеподдържаните частни отбори! Както всяка частна фирма, така и те трябва да се реформират, или да фалират!!!!!!!

Властта ако си мисли да ни представя тайното отклоняване към ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ на пари на дънъкоплатците, като ежемесечна кампания от дарения от феновете на Евроидиотите – това ще излезе на ББ през носа, защото първо е много плоско и второ на тази криза има безброй настръхнали хора, загубили работа, на които ще им кипне и ще прелее чашата

Просто и ясно - привържениците, както и целия "български футбол" са една огромна глупост! Дилъри и биячи се групират като фенове, а "популярните" лица мечтаят за 5 минути ТВ слава!

Да правят просто Нов Левски тиренце София и догодина да играят 4 гранда, шанса за победа е голяма, уин уин.

25 miliona

От години клуба се прехвърля от една мутра на друга, като горещ картоф. Ами вече ми се струва, че фалит е добро решение. Отиваме по селските стадиони и играем с юнуши. След 3-4 години сме отново в А група, но без хрантутници на врата и с обигран отбор от млади, свои момчета. Сега всякакви бивши футболисти излязоха, даже пари от бюджета търсят. Хайде стига глупости.

Този Киро същият ли е дето до Вчера подуенци му правеха ШПАЛИРИ(и още нещо?!

SU-152

Помагат ......................ама как?!И как държавата помага на Левски ? Пращат ни спонсори, за да ни държат в будна кома! Какво спечели Левски, откакто ни пращат спонсори ? А преди тях ? Събориха най-читавият сектор, за да ни вкарат в дългове, а Спас ни финансираше чрез заеми и не плащаше на нап. Голяма помощ. Собствениците на другите отбори дали са там по собствено желание ?

Страхотен проблем ,играчите нямат пари да щракат с пръсти по чалготеките ,като са толкова велики играчи и трябва да гушат по 20 бона заплати да се махат и да си търсят други клубове,само ,че куци коне никой свестен клуб няма да иска .