17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цеца чистачката в таз прекрасна вечер пак е размахала и яхнала метлата. Не че това ще помогне с нещо...

Сираков беше добър футболист, но като ръководител на Левски е обречен.Щом вярва и разчита на Тити/един изперкал човек/и хвали премиера, като човек с авторитет в Европа/ а в действителнос той е станал за посмешище там, неадекватен, психично лабилен и прост човек/.Всичко това показва , че той живее в един виртуален свят/като премиера/, откъснат от реалноста.Никой инвеститор няма да си вложи парите в клуб с такова неадекватно ръководство.Жалко за великия клуб Левски

И все пак, няма ли най-сетне да се спази Законът и говедата да се изхвърлят в окръжната група? Тази наглост на Гей-арена и мълчанието на БФС ще ни донесат тежки санкции от УЕФА, защото тук става дума за свръх сериозни нарушения на феър плей и финансовата дисциплина. Дълг над 35 млн, неплатен ДДС над 6 години, трупане на нови задължения... Какво още чакаме да се случи, за да се накажат говедата и техните чорбаджии, начело с Наско Гъза и Тити Наглеца???

Интересно, как ще купуват нови играчи?

Ми като свършат ?

Левскарите могат да изкарат малко пари ... за бира, не милиони, разбира се, ако шитнат Тити Папазов на някой холандски клуб ... с червени фенери отвънка. Абе по нашенски - бардак! Щото друго богатство не им остана. А Тити там все някак ще го ползват - къде за изприказчик и съчувствувател, къде да му удрят ловците ... по някоя патка ...

Тия чужденци , много прости бе. Купуват анонимни холандци а националният ни вратар никой го неще. А той гулем, убав и всичко хваща ... и го изяжда.

Предлагам Тити да се запише в UFC и да играе срещу Хабиб Нурмагомедов. Ще докара повече пари, отколкото Сираков може да проиграе на сварка.

Ще излезе в цял бански тип Борат, ще е неповторим.

Какво ще вземе бе? Нали този ги съди за маса пари, заради неизплатени заплати? Ако въобще вземат за него нещо то той и УЕФА ще им вземат двойно повече!

Надежди- говежди, Левски пак ще фалира.