"Левски" се похвали с ново попълнение, взе нидерландски защитник

Той има очевидна прилика с Ван Дайк, но за съжаление тя май е само във външния вид

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И детската му мечта е да дойде в Левски

юрош на авантата

Това, което ми харесваше в Левски след като Божков изчезна и останаха без пари, беше че направиха отбор само от български играчи. Да, доста слаби бяха, но това ни е нивото за съжаление. Сега Мъри се върна с традиционната стратегия да се правят големи селекции от всякакви чужденци. Различното сега е, че не се дават пари за тях и идват само възможно най-евтините, което обаче гарантира и ниските им качества. Дотук с приказките за "школата" и "даване на шанс на младите".

но в този случай точно един чужденец ще замени друг чужденец. Лошото е че Зайков имаше прилична класа, а за това момче нищо не се знае. Ако се вземат пари за Гьоко, ще е добре за клуба. За съжаление това е положението. На един друг отбор позволиха врътка за да оцелее и да не си плати. А сега даже и стадион в центъра на София ще му разрешат да построи.

Всеки ден спортните новини за футбол у нас започват с говедата от Гейарена, все едно, че това е супер отбор у нас, че новините за него са номер едно тема в света на футбола... А то, става дума за отдавна фалирал тим, който се държи на изкуствена дишане от държаватавечемгодини, и който няма никакво значение за родния футбол през поне десетина години насам... Мисирките вероятно са на хранилка в обора на говедата, но нали там няма и стотинка свободни пари... Странно, нелепо, дори дразнещо...