17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Законите важат за всички без уефски! Колко време още тулупа ще дундурка тези нещастници! Хайде в А окръжна, там е мястото на говедата, отдавна!

Спасението е лудогорец да ви купи. Като литекс-ЦСКА-София. Ще станете: Луд-Геренец-Подуенец

Наско, плащай, че иначе ще те дадем на Мая Манолова и сисъемаъа "майките ни убиват"

Колко много злоба има на този свят.

Къде точно виждаш злоба в този казус? Длъжник, юридическо лице, не плаща на ищците си, включително на бюджета, осигурителните фондове и собствените си работници. И вместо да се задействет законовите процедури спрямо него, му се позволява да трупа нови дългове и да завлича още нещастници. И това само защото лумпените му привърженици имат право да гласуват на избори.

Смяхте се на цска. Простотиите ви застигнаха. Закривай!!!

Левскари, спрете агонията си! Не давайте пари на боклуците, които се нарекоха собственици! За Тити не съм сигурен, но за Наско Сираков - безработният, станал вече некадърник, вероятно ползва поодаянията Ви за издръжка и игра на комар! Фалита на ф.к. "Левски" е неизбежен! Не се хабете! Изберете си по-български отбор, който не изнудва феновете си, например "Славия - 1913"!

Само идиоти могат да говорят за продажба на свободни агенти:))) Играчи 4 месеца без заплати, да не са гламави та да не се продадат като свободни агенти?! И техните мениджъри да не пасат трева:))

Не разбирам защо са им играчи на по 34-35 години. Да вземат млади момчета добрите ще се откроят още първият сезон, другите аут, заменени от нови лкади момчета и така след 4-5 сезона, ще има изграден млад, български състав, С Божинов и Михайлов могат само чалготека да овторят, но не и да направят отбор!

По-принцип си прав за младите момчета, само че тези 4-5 сезона за които говориш ще са в А - Б - В - Б - А група. Ако това може да се преглътне от привържениците - да след 4-5 сезона ще има шампионски отбор съставен от "бивши" млади момчета.

А как ще преглътнат реалното състояние което си е -А или там която трябва група. Клуба финансово не може да започне да играе , на някого му се мотаят в главата "шампиони". Да успеят да започнат, пък какво ще е след няколко години-божа работа както се казва. Както се вижда на входа няма навалица от мераклии за спонсори. Ситуацията е "ние искаме от всеки, но не дава никой".

абе, нали до миналия петък бе срокът за фалит на говедата? Докога ще ги бавят? УЕФА ще ги метне в окръжните групи, то е ясно, но защо, дявол да го вземе, БФС спи???

Защото Ние така сме разпоредили. Пък ти си търкай клавиатурата...

а

Регионалните групи ви очакват. Може би ще е по-драматично, ако не ви пратят там служебно, а ако изпаднете :)

Не се хабете граждани