"Левски" скоро ще има нов генерален спонсор

Отново компания за спортни залози ще финансира "сините"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е кой е собственика на Левски? Наско няма за А95 да си сипе до горе в колата!!!! Какъв измислен собственик е той?!??!?! Ако сме ние данъкоплатците да излизаме на протест!!!! За тия аматьори пари ще има, а за пенсионерите,лекарите,полицаите и болните деца на България НЯМА!!!!!!!! Да се закрива този аматьорски отбор!!! Да си почват от аматьорската лига как бе Цска!!!!

така от мура на мутра,ама то други няма.

Логистика бай хой детсъвикато в действие! По негова заповед е назначен "доброволно" нов спонсор? Дет съ вика, сиреч - браво !

от над 35 млн кога, кой и как ще връща? А ДДС неплащано от 6 години кога, кой и как ще плаща? А продължаващите до днес нови вземания на заеми, пак без възвращаемост, кога, кой и как ще възстановява? И защо, дявол да го вземе, говедата не са вече в окръжните групи и докога ще им правят компромиси?

ПФК " Левски " си има спонсор и той се казва Шиши ,има си и собственик, който се казва : Барбра Ганьос !!! Сега вече си има и ликвидатор : Наско Гъза!!! Всичко си има ПФК " Левски " ,какво повече друго му трябва !!!

трябвали на ФК "Левски" / година 2019 . От къде са тези пари. Няма ли данъчни. А колко се изпират. То така , вадиш 20 000 000 / година ,подаряваш ги и ти обикаляш кофите, нали. Футболистите милионери,учителите ,ряпа да ядат.

kgoranov

От трънка на глог....

Лефски си има спонсор и той се казва ШИШИ

А вие ут цецекето си имате няколко и те се казват доган, местан, карадайъ...

ний ут сесикату и ут лудугорес ша глаасувами за валериту симионуффффффффффф

Странно е два отбора да имат един генерален спонсор ... Тук пак усещаме дългата ръка на "някой". Прав е Божков за много неща :).

"Левски" е най-малкия проблем на черепа.

Черепът е един брутален мафиот,но си мисля ,че неговата няма да стане този път.Името се изчиства в съда,а тези совалки с акциите и подигравки надали ще му помогнат.Една малка част от обвиненията да са истина,панделата е най малкото което трябва да получи. За акциите,какви са тези истории,акциите на един а собственика е друг...нещо..

сметките на 7777 са запорирани и съвсем не са празни, но Левски трябва да си получава дължимото по договор. Левски носи на фланелките 7777, фирмата плаща пари! има ли юристи в Левски?

А кой да разпише ордера, при наложен запор, бе... :))) умник до умника, мила моя майно льо...

димитър ганев, ма!