17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евро идеоти нищо ново

Говеда, Словения...какво друго да очакваш?Другата контрола в Лихтенщайн за затвърждаване.

Оранжев люляк,къде го видя стадиона,бе пъпчив юнак ? Държавата има фирма за съвместно партньорство с пришълците от Ловеч !

говедата са си говеда няма измкване колко ли е запбатата на славиша

Момичетата на Исполина от с.Микре се подмокриха.Нищо,че си фалираха отборчето и вкупом станаха от Литекс-Етрополе ! Болката е анална ! Нищо,че лицето Инджов е от ДПС и на държавния отбор в Борисовата градина Боце им строи стадион ! Днес първото полувреме играхме с 8 сини юноши и водехме дори ! Ние си спасихме отбора,а ВИЕ пристанахте на ДПС и помака от Микре ! Вечен срам за ВАС !

Аз не виждам нищо да се строи в Борисовата, а само пречене, но видях как типичният простоват лефскар Тиквоча построи на Евроидиотите през 2015 г. стадион за сметка на данъкоплатците. А отделно спонсори под строй и назначаване на собственици... Иначе ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ трябваше да фалира още 2011 г. след спирането на кранчето от Чорни, когато Тара остана с адвокатнската си къща, Но тези десет години трошене на милиони след милиони илизат през носа на данъкоплатците.

Поради класирания в долната част на таблицата си бях помислил, че са свършили вече с географските открития, защото нямат международни изява! Обаче те не си седнаха на задника и продължават да веселят и разсмиват всички българи!

Вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ.. Ама това било контрола... е нали точно във важните мачове винаги са били най-големите идиоти и след тях правят контроли, за да се правят на мъжлета срещу слабаци.

На тия евроидиоти трябва със закон да им забранят международните срещи. Куцо, кьораво и сакато ги мачка там където ги хване.

При 40 милиона дълг на подготовка в хърватски курортен град??????????????? Такъв абсурд е възможен само в Бугаристан

Е да, но властта винаги прави така, че аз, ти и другите данъкоплатци да им плащаме дълговете, за да могат да срамят всичко българско и родно.

А честито Леевскари мууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу.