Коментари - "Левски" търси купувач на халф от Нидерландия след едва 7 мача | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова милиони на данъкоплатците потрошиха през годините, за да имат заплати и футболисти като в Лудогорец и накрая едно голямо НИЩО. А освидетелстваният Тити е събирателен образ за Евроидиотите. Локо да те е нашибал в полуфиналите, а ти после на финала да се радваш гушнал Крушарски, че е спечелил купата (макар и късметлийски) срещу ЦСКА, все едно ти си я спечелил - пълно унижение и шутовщина:)))) Жалки, жалки Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ!

Зурла, гледай си първата калъфка в припознатата кочина и мълчи!

Годината е 1971, мач в София между баскетболните отбори на Лефски и Панатинайкос, в който тогавашните баскетболни евроидиоти са нашибани както си му е реда. Под влияние на отминалия Мундиал Мексико 70 гръцките студенти в София викат „ПАО оле, оле, оле, оле”. Нашите комплексирани дебили почват и те да подражават с "Лефски оле". Само че учещите в България гръцки студенти, напълно запознати с пошлостта на този отбор, изведнъж отвръщат с „Лефски – свине! Свине, свине, свине". Това от малкия телевизионен екран веднага се разпространява в цяла България и "обичаният от народа" отбор започва да получава заслуженото по стадионите на страната и най-вече в мачовете с ЦСКА. Това започва да притеснява висшата номеклатура от БКП и най-вече известните Солаков (министър на МВР) и Велчев, които току що са изхвърлили Берое в „Б” група, заради „обичаният от народа” отбор. В резултат на това нашите комплексирани дебили какво ще измислят като отговор, само вижте ....."Ее ЦСКА, кочина е ЦСКА - свине!" ?!?!?!?!?!?:)) Този случай със свинете е типичен пример как комплексираните Евроидиоти пренаписват всичко, което е адресирано до тях и го прехвърлят към другите - елементарен курвенски похват. Разчита се на повърхностното мислене на следващите поколения пубертетчета и тяхната податливост към зомбиране. Само като типичен пример - няма да се учудя, ако след време изкарат, че Леефски през 2016 е бил репресиран и затова не е станал шампион – нищо че властта се чудеше как още да помогне след като даде милиони държавни пари на Евроидиотите и изгони административно половината отбори от А група. Спомняте си нали - типично за тях. И така младите да знаят „Лефски-свине свине свине свине” отпадна след като се наложи песента за говеждия стадион. До тогава това бе рефрена който сега може да се сравни с „Кур за Лефски”!

Холански куц кон в обора. Кой ше го вземе? Бе бегай от тука бе!

Ей на тоя куц кон и на още 20 други малоумниците събираха левчета, за да им платят заплатите! ха.ха.ха...

Прочетох заглавието "Левски си търси купувач" та се питах защо, след като подписаха със спонсор който ще налива милиони

прасетата са награбили много. ще дават и ще грабят още. ще се правят на благодетели и меценати

Интересно от коя чорба си.Скоро ще играете един срещу друг.Психическите отклонения се лекуват от психиатри.Като отидете на незнания стадион ще виката ЦСКА/бивш Централен дом на народната армия/ и обединен със Септември София с цел да не посети Б група.Радваите се на покрепата от БФС не без чията помощ беше създадено оранжевото чорбарско сборище и вкарана в първа лига другото ЦСКА без каквито и да е мачове и довършването на първенството във втора лига.То бива бива наглост ама тази надмина всякакви граници.Левски е бил и ще го има колкото и да дразни всички бивши зеленени найлонови чорапи и комунисти.Сега няма армия да се водят на стадиона както беше преди да водят цели роти барабар с униформите да вигат под строй за военния отбор.Като знам кой е министър на отбраната ми става тъжно за вас.Гришката скоро може и да ви зареже тъй като трябва да изкиха 25 милиона за да гепи част от Борисовата градина.Ако имате пролеми се съвржете с ЦК на БКП.Те ще ви помогнат.