17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ.. Все така да се правят на мъжлета в безсмислените мачове и да си мислят че правят някакви реванши, на които дори Слабия им се смее.

Никой не ти пречи да си олигофрен.

ОранДжевите квичат, значи всичко е наред :)

Значи са добри само когато вали сняг! Тогава да отворят футболна секция "Йети". А ония на дедото-шкембелия, за тях не ми се говори, нещо като камък на кантар, слага се само когато трябва да се мерят големи стоки и да се наклоняват везните. Това отдавна не са никакви отбори, та и останалите. Рачков им каза вчера, че докато по света футболистите се развиват, играят и напредват, нашите тъпчат все на едно и също място - на Н. Л-ва най-паче. Прости и самозабравили се татуирани момченца, а чужденците - само жертвоприношение или вуду-молитва за дъжд не са направили на тревата идейки направо от племето на терена.

Вратарят на Славия трябваше да бъде изгонен.

Знаете ли кое е най-доброто средство за увеличаване на мъжката потентност? Прочетете на --- Senstos.Com

Kenn1111

Пак взеха да ги подпират Левдскарите.Искат да ги спасят от отпадане

SU-152

Сега кибици ще кажат, че дадохме мача за купата, а СлаБия ни дадоха за първенство.

Имах подозрения,че мачовете между двата отбора са уредени и май ще се окажат прав. Не че нещо,ама си заслужават съдбата и двата отбора.

И каква им е съдбата, бе шмугльо оранжАв?

Няма ли кой да отиде и да пребие Предателите в тая фирма- Ливски и маймуните ???? Да бягат с РАЗПРАНИ гъззове към Африка както бягаха Цветан Василев и Веска Меджидиева..

Има българи, които с два удара могат да раздробят тиквата на тая маймуна на снимката... Както Хан Крум е режел главите на тия маймуни и ги е набучвал на колове.

С нетърпение чакам коментарите на смятащият се за велик Стефанов и на псевдо журналиста Кр.Савов. Те разбират от всичко , имат мнение по всички въпроси, а сега мълчат, защо ли?

Щото няма смисъл, нали ви думнахме за купата

Така или иначе Левски ще се докопа до 7-то място а оранжавте ще са трети и на баража , айде обратно в Ловеч

Честно казано, измежду ЦСКА и Евроидиотите предпочитам в Европа да играят Евроидиотите, защото миналото лято ми страшно липсваха да ме разсмиват.

Ще ни изсъхнат ръцете, ако използваме кавички и напишем "Левски"?! Що за журналисти сте - плащат ви да опростачвате народа или неуважението към Апостола ви идва отвътре?! Нима не ви избожда очите коментар как Левски (!!!) се класирал седми?! Ааа, ще сложим цветя на паметника му в един ден от годината, стига му... през останалите ще се гаврим с името му, кво толкова... Пфуууу!!!

То кво стана, Левски за последните пет мача с 9 точки, а Литекс-от София 7 точки и това въпреки Насо гъзо и неговото надупване .

Е то с подкрепата на властта и съдиите Евроидиотите трябваше да имат 100 точки, но имат само 27, защото са ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ - световен рекордьор по най-много невзети уредени мачове. А това, че обратно - на ЦСКА само се пречи, истински подвиг е, че през последните години той постоянно поддържа разлика от 20 точки над богатите и стабилни Евроидиоти в класиранията.

Искам да ви предскажа какво ще стане. Левски се класира седми и играе бараж с Литекс, като ги праща обратно в Ловеч. Сините ще играят в УЕФА, а Литекс ще ритат в регионалните групи на северозапада, защото Гришата ги зарязва от юни. Припознавачите ще припознаят ЦСКА 1948 и догодина пак ще твърдят, че това било ЦСКА. Край.

Личи си че си седял на оракула на оная работа :)))

И двата отбора играха зле, но Славия повече заслужаваха победата. Жалко, че УеСки оттърваха резила в 85-тата минута.

"Най-старото столично дерби" всъщност е най-старото дерби в България

всъщност е най-старото футболно дерби на балканите (Гърците не са балканци)

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Колко ти си ЕйСиДиСи толкова и тия заслужават името на апостола...

Вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ.. Все така да се правят на мъжлета в безсмислените мачове и да си мислят че правят някакви реванши, на които дори Слабия им се смее.

Се познават оранжевите насрани морални шампиони

Евроидиот, не ти ли онръзна самао да цитираш Тара?

айде, избърсвай кафявото от устенцата и си лягай, пребоядисани ми припоко