"Левски" взе столично дерби и се изкачи на петото място

"Синтите" трудно могат да изгубят мястото си в топ 6 до края на редовния сезон

Обратно в новината

Коментари - "Левски" взе столично дерби и се изкачи на петото място | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква изненада, а?

Видяхме един безличен локомотив.Играчите още с излизането си на терена се държаха пораженчески.Нямаше никакъв хъз за победа.Бяха на терена само за участие.

С този успех отборът на Станимир Стоилов направи голяма крачка към класиране в първата шестица, като вече е пети с 36 точки, на четири зад седмия Берое. - Каква грамотност !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

само левски

5-ти в първата 6-ца......!? Ако бяха 8- ми,щяха да са в първата 10- ка!! Провалени нещастници !!! .......... Апропо ,"Дерби" е конно надбягване ! Носи името на учредителя си "лорд Дерби"! Конно надбягване и футбол.....!? Всичко е сбъркано в българския футбол!

"Синтите" е малко обидно за Левски. Това означава циганите...

Важни 3 точки! Само Левски

Изключително вълнуващо. Всички 1000 фена на Левски, 1000 фена на ЦСКА, 50 фена на Локомотив Пловдив и 10 фена на Славия сън не ги хваща от най-важния въпрос пред човечеството: "Кой ще спечели титлата в А група?". А едно време какъв футбол имахме ... и на клубно, и на държавно ниво. Минало бешело. И какви агитки, на стадиона ходиха и жени, и деца, и старци - всички се вълнуваха от сърцатите играчи. Сега феновете са най-тъжните алкохолизирани самотници, които се чувстват щастливи само в минутите преди и след мача в своята си групичка. Жалкари и лузъри, за които мача на отбора е шанс да излязат от панелката и да пият PVC бира в градинката и да люпят семки със себеподобни.

А твоите цели в живота какви са бира не пиеш не ходиш по барове ??въобще си ЕдиН заклет ТЕМЕРУТ :))))

Нещо си объркал бройката на феновете!Само Левски има фенове(милиони)!Другите само мечтаят да се съберат ,колкото феновете на Левски на мач!