Коментари - Левски защити феновете си: Нападнати са, нямат вина | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти мислиш ли малко? Ти като си пиеш бирата не си ултрас. Ултрасите на Аякс и на Краковия явно са видели ултрасите на Левски и са искали да им "покажат" кой е по-добрия отбор.

Щом си защитават л.мпените, значи им е малко наказателното мач на закрити врати! Поне 5 г. вън от евротурнирите, за да им уврат зелките! Абе защо мен не ме напада никой, като си пия бирата в центъра на Братислава? Кого си мисли, че защитава въпросното ръководство на- масовия зрител или няколко десетки с изцъккени погледи и постоянни разправии с полицията?!

17 холандци, и част от полските "Смелчаци" са в болница. Друг път ще знаят да не се закачат с големите Батковци от Левски!

Вижте ги милите, само тях нападат и провокират. Където и да идат все са нападнати, запалени , бити или ограбени. Само че тук ви знаем какви сте. Истината е че където и да ви счупят , по какэвто и да е повод пак ще ви е малко.

Абе странни хора сте пишещите тука.Аз не съм Левскар,даже не ги понасям.Обаче това са си наши момчета,Българи. Футбола си е футбол.Тука не става въпрос за това.Кой ви е по близък?Некакъв скапаняк Полски или един Българин,който може да ти е братовчед,комшия или приятел?

Тук хулиганите от "Левски" ги пази полицията , нали са отбор на бившето МВР!Сега обаче набързо ги арестуваха и ще отнесат яки глоби за нанесените щети!Довечера ще видят как свирят съдиите в Европа и на вънка по света , когато я няма съдийската подкрепа осигурена от Боби перуката!

Имах работник фен от Левски Запад.Общо взето само ядове! Все някой безпричинно го биеше и го напиваше и дрогираше...и се наложи да го изхвърля!

Свидетелство за съдимост не му ли иска? Щото 2/3 от тях са осъждани и минали през затворите.

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Братислава е като Памплона - има си фестивал с говеда - търчат, ръгат, трошат.