Коментари - Лион запази надежда и отне тази на Монако в мач с пет червени картона | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах мача снощи, но не видях 5 червени картона. Видях само... един. Питам се, аз ли страдам от биполярно, или особата сътворила този шедьовър на спортната журналистика...

Гледай по-внимателно значи

Ти гледай по-внимателно, бачо Киро, картоните бяха след последния съдийски сигнал. Така че, те по никакъв начин не са оказали влияние на резултата от мача. А в заглавийцето ни се представят нещата така, все едно цял мач е имало касапница.

Аааа, чакай, чакай. Сега видях, че е имало, аз го изключих в 94-тата,а то после са раздавали картоните. Ама дет вика Спиро, без значение е било.

И как точно Лион е запазил надежда, пък бил отнел тази на Монако след като дори след този мач е на 1 точка зад тях!? Ниво на дир, какво да се коментира?

Отнемат надеждата на Монако за титлата, колкото и минимална да е тя и запазват своята за класиране за Шампионска лига предвид само 1 точка разлика.

Да, бе, ясно, ама от статията можеш ли да го разбереш? И както е написано все едно се отнася до едно и също нещо, ама явно и някои хора доста трудно четат и проумяват написаното.