17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мачкайте момчета, радост сте за окото!

Още по-яко е, да гледам публичната мъка на глорихънтърските манафи. След като вече, дори и техния отбор не ги интересува, интригата до края на сезона за тях е, дали Ливърпул ще стане шампион или не. Намерете в интернет скорошното интервю на Шрек, в което го питат, той кой предпочита за шампион - Ливърпул или Ман Сити. Забавно е!

Винят Съдийчестър, но май битълсите са тези със съдийските аванти. Явно по празниците на куците им правят подаръци. Само вижте дузпата за бабушкерата в Италия, а вечерта даровете на смъртта в полза на Безтитлипул.

Лекувай се, от злобата тръгват десетки други болести и после се умира.

Определено съдията се подигра с Арсенал. Фен съм на Ливърпул, но двете отсъдени дузпи в тяхна полза при положението, че в подобна ситуация не отсъди такава за Арсенал - калпава работа. Футболът вече се нуждае от електронно съдийство. Толкова много камери следят мачовете, за да ни показват колко субективни са съдийските присъждания. Няма еднакъм критерии. Този отсъди две дузпи, в много по явни полжоения за блъскания в наказтелните полета не се дава такава от други съдии. Трябват еднакви критерии за всички мачове. Вече правят жалки опити с ВАР, но виждам, че и тези от студиото нямат еднакви критерии. Гледам ВАР в различните първенства, и само виждам минути мъчение какви решения да вземат. А с носите електроники вече трябва да е много по-просто. Една програма , е еднакви критерии, взима картините от всички камери по терена и връща отговор за секунди. И главния съдия трябва само да се съобрази, както вече го правят съ часовника за голлинията - топката преминала голлинията, но с докосва до нея - няма гол, и съдията не разсъждава! Така трябва да е с фал, засада, дузпа, тъч, корнер, аут.... А сега дори явно отклонена топка съдията може да даде аут, вместо корнер. Калпава работа на съдийството в бизнес за милиарди!

5 ковентара само

немат думи.

След мачовете от предишния кръг, някакъв педро, нарекъл се Муджахидин, тук във форума освен оплюването на Ливърпул писа, че червените ще вземат максимум точка от Арсенал. Къде си бе, мишок? Обади се, има още много време до гей-парада.

И аз за него си помислих. Остави го, отишъл е до аптеката да си купи вазелин.

За да пиша трябва да видя, че е имало мач от грозното първенство. Тъкмо сега видях. Казах го, факт! Когато го писах не беше ясно, че най-добрият футболист на А-нал няма да играе. Но дръпна ли ти се акото, когато А-нал са повели на Лузърпул? След 3-4 дена разликата м/у първия и втория ще е 4 точки. Феновете на Лузърпул са като тези на Лесни - всяка година си мислят, че ще са шампоани, но така и не стават. Разликата е, че при едните този период е 10 години, а при другите 30 (приблизително за едните и другите).

Яко подпиране на Ливъпуул, с такъв съдия може и Левски да бият Арсенал

Тихо, Манчестерски плъх!