17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За невежите и не наясно с нещата в сряда Манчестър Юнайтед пада задължително без да се напряга изобщо, от съседите от Манчестър Сити ..... За лаиците и наивниците, за всеки фен и човек в Юнайтед е задължително да попречат на Ливърпул да стане шампион, това е кръвният им враг, който им диша по титли във врата, Сити са по-малкото зло, който даже в Юнайтед и не броят за истински конкурент .... Както ги определи Сър Алекс Фъргюсън за Ман. Юнайтед, Ман. Сити са "шумните съседи", вдигащи някаква врява ... Това е най-ясният знак и мач очертаващ се, като победа за Сити в моментната ситуация .... Феновете на Ливърпул да забравят за помощ от Манчестър Юнайтед ..... За титлата всичко си зависи от Манчестър Сити, ако си спечелят всички мачове до края са шампиони ...

Ако победят и в Нюкасъл са на 99% шампиони. Въобще не очаквам Юнайтед да полегнат на Сити, както много хора смятат, още повече в тази ситуация, в която са на път да изпуснат шампионската лига другия сезон.

В дълбока грешка си ... Явно не си запознат със ситуацията по оста Манчестър Юнайтед - Ливърпул ..... Юнайтед няма да полегнат на Сити, а просто ще им дадат мача без да се напрягат изобщо и с резервите ... Полягането е тук в България ...... Там просто не играят за да бият ....

точки бяха подарени на Ливърпул или от съдии или от играчи в последните минути на няколко мача.Манчестър сити щеше да е шампион преди 5-6 кръга.Голямо натискане за Ливърпул да стане шампион.

Ако Ливърпул не стане шампион тази година при очертавашия им се точков актив от над 90 точки само с една загуба/при това с непризнат гол от системата ВАР в мача със Сити ,който е и единствената им загуба/ще е парадокс на парадоксите.Ако ВАР не беше им отменил гола в мача със Сити ,това щеше да е равен и досега щяха да са без загуба.Сити същевременно е с цели 4 загуби.Отбор с 1 загуба и с актив от над 90 точки да не е шампион е връх на Моркототевщината в Англия.

ВАР не е въведен в първенството. Явно говориш за купата или шампионската лига. Фокусирай се!