17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На някои може да не им харесва , но Локо има положителен баланс срещу Лудогорец , три победи в последните пет мача, от които 4 са играни в Разград. Първо биха за суперкупата в Разград, после в Разград за шампионата паднаха , но бяха равни до 80мин, после биха като домакини, после за купата паднаха в Разград едва в продължението и сега биха отново. Неслучайно са втори , феноменално е, че това е отбор, който 4 месеца не е взимал заплати.

Дузпа срещу Крейзифорестърите и два червени картона за тях!!! Ако от тоя мач зависеше титлата, дпри при същия чернодрешко фактите щяха да са точно същите, но обратни. Сега се демонстрира еднакъв аршин, но никой не им вярва на тия зализани псевдобизнесмени. Но от сега нататък ще трябва да приемат друга реалност, защото Боци няма да се върне във властта повече.

Никаква угодия все някой ви е виновен бахти смешната държавя

Потури се нагазиха на цигани! На мангал му трябва не сребро ,а мед и желязо!

Лудогорец пълни бюджета.

Рашистки б0клик, пълни на макя ти фмирисаната слива с рязания тYрски дели0рмански!

Нищо не са "развалили", обаче щом това ви харесва, така е.

Гонзо им го натреска на моци и компания. На тирето ще му е трудно да стане даже и 2ри. На Крушарски устата му е голяма, но май има защо.

Викаш понеже лефскиту за нищо не става, търсиме нов отбор с лефскарска жилка да припознаем хаха

Играят го полегнала е Тодора, за всички които я пожелаха......смърдливи цигани от Пловдив бият подобни от Делиормана.

Мълчи фуражко проста

Чичо Гошо ще го чу.кам лошо! Когато тиретата бият - всичко е наред, когато обаче някой друго го Слага на делиорманските свине, има проблем!