17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Играят го полегнала е Тодора, за всички които я пожелаха......смърдливи цигани от Пловдив бият подобни от Делиормана.

Мълчи фуражко проста

Гонзо им го натреска на моци и компания. На тирето ще му е трудно да стане даже и 2ри. На Крушарски устата му е голяма, но май има защо.

Чичо Гошо ще го чу.кам лошо! Когато тиретата бият - всичко е наред, когато обаче някой друго го Слага на делиорманските свине, има проблем!

Нищо не са "развалили", обаче щом това ви харесва, така е.

Лудогорец пълни бюджета.

Рашистки б0клик, пълни на макя ти фмирисаната слива с рязания тYрски дели0рмански!

Потури се нагазиха на цигани! На мангал му трябва не сребро ,а мед и желязо!

Дузпа срещу Крейзифорестърите и два червени картона за тях!!! Ако от тоя мач зависеше титлата, дпри при същия чернодрешко фактите щяха да са точно същите, но обратни. Сега се демонстрира еднакъв аршин, но никой не им вярва на тия зализани псевдобизнесмени. Но от сега нататък ще трябва да приемат друга реалност, защото Боци няма да се върне във властта повече.

На някои може да не им харесва , но Локо има положителен баланс срещу Лудогорец , три победи в последните пет мача, от които 4 са играни в Разград. Първо биха за суперкупата в Разград, после в Разград за шампионата паднаха , но бяха равни до 80мин, после биха като домакини, после за купата паднаха в Разград едва в продължението и сега биха отново. Неслучайно са втори , феноменално е, че това е отбор, който 4 месеца не е взимал заплати.

Никаква угодия все някой ви е виновен бахти смешната държавя

Викаш понеже лефскиту за нищо не става, търсиме нов отбор с лефскарска жилка да припознаем хаха