17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меле не видях..там некви гейове се пенят..други ракомахат..теа гъзета бой не са виждали

Какви са тия маймуни, БЕЗ маски, на стадиона, в фирмата за ритане на топка- Локо София ??? Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, негри и китайци... Пускат арабите и негрите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ.... Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Тоя мошеници министри, пускат БОГАТИ араби и китайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци. За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците.

Тия пък кво имат да делят?:) то повече навалица има пред Лидл.

Асансьор ли е имало на трибуната?

Локо Сф, втората ми футболна любов след ЦСКА, пак е там където му е местото. И да, и двата отбора имат супер корави агитки, това за непросветените по- долу!

предполагам мене визираш като непросветен. израстнал съм покрай Овча Купел, тренирал съм в Славия, баща ми беше един от малкото бели фенове видял ги шампиони 2 пъти! фенове имат и двата отбора, но едва ли чак "футболни агитки". аз лично познавам само 2 фена на Локо и 3-4 на Славия!

Локото специално винаги си е имало фенове , между другото школата му не е затваряла. Радвам ме тия двата отбора щото има повече бг играчи.

Тия двата отбора имат 2ма фена общо. Сигурно са се сбили за някоя глупост.

Локо София и Славия имат агитки???

Венцо лапка ли ?

Кур за тото отбора ня бензинджията