Шедьовър на Десподов донесе успех на ЦСКА

"Червените" се изравниха с Лудогорец на първата позиция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям , надървен и четвъртит за продажните буфери !

Репортажът от мача направо кърти... Играят, играят и накрая от нищото се бие пряк свободен удар и гол... Ама как е станал фаула или как го е отсъдил съотборника на литексари в черни дрехи е друг въпрос...

"Христо Крушарски: Дайте ми пари, а не акъл! Животът е сладък в Локо (Пд)"'. Ами дали са му!

Алооооо, волейболнана лигааааа

Храчете злобни душици-цял живот злоба...хахахах Честита победа на всички армейци ! Да живее България !!!

Ама хич не ме интересуват ловешките " армейци " с купената емблема. За мен в ЦСКА 1948 са истинските армейци!!!

Това е положението момчета, трупът на ЦСКА дълго ще вмирисва стадионите, по които го разнасят. В Пловдив футболът отсъстваше, Крушарски е превърнал Локо-Пд в подобие на себе си - .т.е. грозен, селски отбор, който ще подгъзува в първенството на цска /както и доста други/. Локо-Пд бяха излезли на терена за това - да загубят. След като цска вкараха гола си, Локо спря да играе и Нестор Ел Маестро отново е велик стратег - постигна любимото си 0:1. Новото, което забелязах в цска е, че те вече и лежат когато поведат в резултата - отличителна черта на селските отбори. Това е новото на което ги е научил Ел Маестро. Мисля, че 2-3 от футболистите на цска ще лекуват декубитус след мача в Пловдив..... Локо-Пд спокойно можеха да убият еднолично футбола в този мач, както го направиха срещу ЛЕВСКИ и да си вземат поне точка. Но явно заданието е било друго.

Такъв съдийски комфорт даже Реал и барца нямат. Я ми кажете оранжеви другарки имаше ли пряк свободен удар за гола, макар че бившото прасе се постара да го направи пред самия пеналт.

Дет се вика имаше. Сиреч, подуенска тикво, скрий се!

Сменете си екипите с черни! Хем сте умрели, хим сте съдийски отбор.

ти си много просто парче. така и в ПодУЯне не проумяхте, че нарушение не се отсъжда само при съпрекосновение. може да няма допир, но да се санкционира опасната игра - демек с какъв умисъл влизаш в единоборството. това ви го показа съдия от Европа и то нагледно в мача ви с Жалке. ама простото си е просто и не вдява. защитникът пусна балтия, но се спря. да не е посягал. може да се сърди на себе си.