Лордa живя десет живота, а така и не се намери кой да му каже "не"

Никлас Бендтнер е един от най-големите образи, които сме виждали във футбола

Обратно в новината

Коментари - Лордa живя десет живота, а така и не се намери кой да му каже "не" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е много хубаво, но в крайна сметка какво ни казва статията, дава за пример един полуграмотен хулиган, който по стечение на обстоятелствата има много пари?

Без лоши чувства, но този е някакъв сбъркан лузър. Да направиш дете на много богата и красива датска принцеса, да се сгодите, тя да ти роди син и накрая да я зарежеш, защото я мъчи следродилната депресия, си е инфантилно и де..билно отвсякъде. След още десет години този юнак ще сервира напитки в някой бар или още по-лошо. Но всеки си пати от главата...

Лозанова би искала да се свърже с него

Не иска - не изкарва вече пари.

Това от къде го препечатахте?...Тоя Бендтнер е пълен боклук като човек, а и като футболист. Постоянно се замесва в побоища, алкохолни бакханалий. Слаб е и като футболист. Игра в Арсенал и това е. След това нищо. ..Взеха го в Юве от няма и къде - Юве бяха на път да вземат БЕрбатов, но той се отказа заради жена си в последния момент....Сега подскача в FC Tornby и децата си прамят майтап с него, става въпрос за Бендтнер .

Поредна история на звезда, която търси слава и успехи, за да покрие липса на родителска любов и семейно щастие.

Беше на крачка да дойде в Левски по времето на Спас "Лупи" Русев.

Лорда е големец! Все по-рядко има такива култови фигури. Но даже и този образ успя да зашие малкото Ники(вече дебелото Ники-завинаги един от нас)след като не излезе на едно центриране срещу Дания в София. Дано утре има по-малко връзкари в отбора срещу Унгария,а Лорда да е жив и здрав!