17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По отношение на Венета, спомената по горе, без връзка със спортното събитие истината е, че й е отказана поборническа пенсия защото не е могла да представи брачно свидетелство с Ботев.

5 часа да гледаш един мач! Това е мазохизъм!

В играта на Григор е радващо, че отново ги има излизанията на мрежа и разнообразието. Хората обичат красив тенис. Дани Валверду го бе заковал на линията и го бе направил връщач, което вършеше работа известно време. Вавринка е в страхотна форма. Относно обичайната доза хейтърство за Григор - покрай 2-ри юни да припомним, че и Венета на Ботев е умряла като чистачка. Няколко пъти е писала с прошение за скромна пенсия. Отговорът на Стамболов също помним: "Ба, все едно не го помним какъв хаирсъзин беше!". Та омразата ни към големите не е от вчера и от днес, уви.:(

С какъв акъл сравняваш Ботев и Григор Димитров?

За какво са се били ? За жена ли ?

Много си се объркала, да възхваляваш играта на Григор Димитров само защото е българин, е нихилизъм.

Григор е силен в пениса, но е слаб в тениса.

Много си се объркала, че това, че не хейтърствам безумно е "възхвала". И изобщо, си централно объркана. Оттам са ти проблемите, не от Григор и от "Котките", на Андрю Лойд Уебър.

Наш Гришо е отново аутсайдер, горкото монаковче..н

Ти отново си, хейтър, горкият дебил.

Все още има ли някой,който си мисли,че жените заслужават награден фонд колкото мъжете. Та ЦИЦИпас и Вавринка буквално оставиха душите си на корта и след мача,съчувствието на Вавринка към Стефанос и уважението между двамата трябва да бъдат вписани в учебниците по тенис. Направете съпоставка между този момент и отношението на Серена Уилямс към Доминик Тийм...

Да ви имам и заглавията.

Абе този, който е писал коментара гледал ли е въобще мача? Какви скандали, какви глупости? Още по - малко пък Циципас бил недоволен от съдийски отсъждания (освен един единствен момент). Мачът, въпреки интригата дори, премина адски коректни. Също така само фланелките на Циципас бяха изцапани, щото се мяташе по корта. Хайде поне спортните новини не изжълтявайте.

Качанов - и той е на четвъртфинал? Бил е с 3:0. или нема значка. понеже не е играл с Григор.

Защото Хачанов в последните месеци падаше на поразия от който го хванеше.

доколкото си спомням.

Начи, не че Григор е слаб, ами Вавринка е силен, щом е прал Циципас.

Тъй, тъй...Българския слон-един от най-големите слонове в света.

По-скоро, българският чуждопоклонник и нихилист, най-безумният чуждопоклонник и нихилист.