Луд мач! Пиронкова изпусна световната №8, но игра по шампионски

Българката изпусна два мачбола за победа, която щеше да е заслужена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да е здрава Цвети, пък ще има и други турнири.

Нищо скъпа. Тайбрекът е въпрос на шанс, като дузпите във футбола. Играй все така и ще биеш наред.

нищо подобно като си добър ти е по лесно да биеш а като си пача по лесно да захлебиш от тотото.

На Сабаленка, това й беше пръв мач на турнира явно и беше сабаляшна, докато се разсъни първия сет се оттече. Във втория сет, Пиронкова я изтърва, с няколко решителни точки, при игра на мрежата. Видя се, че нашта не знае какво да прави на мрежата. Сякаш й беше за пръв път. Но като цяло показа игра за топ 20, вероятно. С много малко грешки, точен сервиз и точни удари. И психически много устойчива с малки колебания. Но няма силица, ония хали от топ десет блъскат сигурно три пъти по-здраво.

вероятно е заложила тя и родата след 6:0 добър коефициент даваха...за кво и да оди да се мори та това са поне половин милион чиста печалба в евро

само едно голямо БРАВО за Цвети

хахахах изпуснала..~смееех върни наградата ве пача. незаслужена номер 1 в булгаристан с 1 1/4 финал и 156 място а има световна 6 кратна шампионка,!!!!!!!!! метресата на нове холдинг ,които и купиха наградата е позор!

Цвети ,супер си! Колкото , толкова. За 50 тина хиляди пак добре.

100 (сто) хиляди. Ако беше била, вземаше още 61хил.

Докога ще се напъва нашата одъртяла пръдла ??? Никакъв шанс ... подобие на Григорета Димитрова.

Чикиджия

ела бързо, че си се изпуснал в памперса!

Браво на Цвети!!! Но.....някак си по ми харесват грозните победи, отколкото красивите загуби!

Горд съм с Цвети и благодарен,че я има. Сигурен съм,че ще се завърне там, където и е мястото. Браво Цвети!

Какви са тия катили, това жени ли са? Евала, г-жа Пиронкова, астрономично си по-добра дори и от.....себе си преди сватбата!!! Няма от какво да се тревожиш, не унивай, то ще си дойде скоро само!!!! Просто го приеми не като загуба, а като отметка в тефтерчето коя точно да размажеш и на коя да си върнеш сметката! Гледай напред, хората тук те обичат и си от последните останали един-двама души, с които се гордеят искрено! Бъди сигурна, че ако сега решиш да влезеш в политиката, 100 % ще гласуват лично за теб!!!!!! Такива трябва да управляват и представляват, това е бъдещето, това е толкова желаната промяна!!!!

Отворете си очите: не е първа младост, доста трътлеста е в краката, няма силен удар... Това е положението!

АметАзнавур

тя е напомпан травестит от гнусните

Жалко! Стисках палци за българското Цвете.

на краката нали? вий пидалите се аресвате

Браво на Цвети. Кораво момиче.

Нашата няма сила на удара. Не може да вървиш напред ако нямаш силен удар, който няма как да бъде отразен. Няма как да стигне големите. За съжаление...

Цвети се контузи в бицепса на дясната ръка в края на втория сет и накрая едва удряше. Сабаленка и тя получи травма в крака, но удряше зверски и за съжаление ударите й влизаха.

Всички тенисисти на интервюто след мача казват няколко добри думи за съперника, но Сабаленка не е от тях.Много невъзпитано момиче.

Супер!