Коментари - Луда радост за Купата, славният Нотингам изхвърли Арсенал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо коментаторите не пишат,че преди гола играч на Нотингам си пое топката с ръка(волейбол)? ЦСКА елиминира тогавашния европейски шампион Нотингам два пъти с по 1:0. В Англия голмайстор беше Ружди Керимов. Сламни времена бяха за българския клубен футбол.

Браво на Нотингам, много добър мач направиха! Реализирах добра печалба от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен и имат отлична успеваемост и високи коефициенти: http://prognozi.free.bg

ТРябва да СПРАТ да показват по телевизиите как някакви чужденци ритат топка.. По- добре да гледамя, как българите работят и ПАЗЯТ турската гранциа- как убиват араби и негри- маймуни, опитващи да ни ОТРАДНАТ Земята, Парите и Работата.

Истинските българи са някъде в Азия, бро, в България вече сме обединените нации от траки, гърци, тюрки, хуни, готи, викинги, славяни,тюрки, араби, персийци, африканос и Бог знае още какви, ако не ти харесва ходи се реюнизирай с прабългарите в Азия, ако можеш да ги намериш, или където и да е!

Тия сме ги били и на Армията и в Нотингам.. помня, че бяха европейски шампиони тогава ;)

Тези парашутисти от арс-анал е крайно време да се завърнат в мизрната дупка Уилич от която изпълзяха, северозападен Лондон не е готов за подобни мизерии.