17-11-2017 20-11-2018

Коментари

60/40 за амфетамина

ма те най-бедните бе?

Спокойно ,сега ще я откаже за да се направи на велик,но всъщност ще получи пари по други партиди и то много повече.

Домуса удари дъното. Наглост, алчност, безпардонност, лицемерие...още какво да се добави към образа му. Лапа от държавата и винаги трябва да е с печалба. Пфууууу...

Трябва да си ужасно нагъл, че най-богатият клуб в БГ да иска държавна помощ! И държавата да е удобно сляпа, че да го допусне.

Най-големите смешници в българския футбол са червените уродчета Лудогорец и Литекс.

Стана ли ясно къде ще отидат тези така наречени помощи 60/40?

Разбрахте ли сега, кои са най-засегнати от коронавируса в тази кочина:)))! Сега разбирам, колко малоумни са собствениците на баскетболния отбор от НБА Лос Анджелис Лейкърс, които също бяха подали и бяха одобрени, получавайки почти 5 милиона долара държавна помощ, но им се наложи да я върнат, защото в Щатите, за разлика от кочината тук... има все още някакъв морал, пък бил, и той доста относителна величина:)))!

Левски и Лудогорец имат спешна нужда от $ за да запазят чуждите си футболисти.Българските отбори са ОК,там има Български играчи,а те не работят за пари!

Май Литекс искаха в началото на кризата...

Новата държавна помощ за Доган АД.Богат народ сме , щом олигарсите спасяваме.

те на това му викат истински ПЕДЕРЕРАСТ 110 000 по мярка 60-40 Другите дават, даряват, той взима ПЕДЕРЕРАСТ Много му е дребен бизнеса - само толкова ли? Лудогорец може повече

Опа ,не стига ,че на домусите им опростиха милиони,а сега и на "отбора" им пуснаха аванта.А уж те са дарители,а нямат пари за заплати .Така е ,като си дал на финансовия министър без наем/поради бедност/ лукс апатамент да живее бедничкият.Съсипаха живота над 5 хил. работници от корабостроителния завод,а за някакви ритнитопковци дърпат от държавата.Безподобни мошеници.

Кири, Кирооо за лекарства да ги дадеш! /ама не от твоите/

Това събитие влиза в графата “Български Парадокси на Безумието”

Boikooooooo, what the fuck is that!???? Domuschive is short of money, ah?? The money of our fucking taxes got to help the fucking FC Ludogorets?? So idiotic!!! Who has approved that is fucking imbecile!!!

това направо е не просто нагло, а цинично! Вместо те да дадат, ограбват от парите на истински нуждаещи се хора...

“ Лос Анджелис Лейкърс преведе обратно към фонда за подпомагане на бизнеси в условията на пандемия получените по-рано 4.6 милиона долара. Баскетболният колос, който е №8 в класацията на Forbes за най-състоятелен спортен отбор на планетата, бе засипан от критики за това, че кандидатства по програмата.” Да се замислят от Лудогорец - най-богатия БГ клуб...

За спорт никакви пари. Който иска да спортува професионално, то да си търси пари. Хайде стига с тези физкултурници! Защо никой не казва нещо за масовия спорт?

Нагло е, когато собственика на клуба печели от лекарства - незасегнат бизнес, да иска помощ, а малките фирми на ръба на оцеляването по бюрократичен начин да бъдат отстрелвани “у лево”.

В момента в който Домуса и Бойко вече не си лягат заедно, Лудогорец ще се върне в селските групи.

Хаха. Е колкото и да ги е яд сега Левски и ЦСКА, пари няма да видят. Защото имат задължения към НАП. Милиони. Помощта е само за изрядни платци, които са си внасяли данъците върху реалните заплати. Така че това да е обица за всички мутротарикати, които години наред са скатавали...

Страшно изрядни платци, тия 100 бона дето да им превели, гелосания ще си запали пурата с тях... Бразилчетата зимат толкова на седмица...

казваш "изрядните" платци Дунав, БФС са за пример, а Лудогорец е плащал на НАП върху реалните заплати? Евала, гпредан г*лизец!

Те така си осигуриха преди 5 милиона лева за трибуна Моци, от държавни и общински пари. А Домусчиев се похвали, че Бойко дошъл с хеликоптер. Оказва се, че най-богатия клуб в България, получава май най-големите помощи от държавата. Имаше и общински отбори, но едва ли получават такива пари.

Че на бфс уефа им помогна с няколко млн.-а само бат венци ли ги глътна та и държавата им дава пари.

Страшна държава страшна, загубихме ума и дума от тази наглост на гелосания и т.н.

И как така първо и само на Лудогорец? Няма корупция, няма шега.... Ей ГЕРБ били страшно "принципни"- първо и единствено на своите, а пък другите да мрат. Но какво сте очаквали от една проста мутра- ами нищо!