17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Домусчиев е виновен. Ако беше сменил треньора още на полувремето, можеше да и спечелят.

Само като видях треньора на Лудогорец как беше излязъл да манекенства, а не да води отбор и ми стана ясно. Този да се прави на Домусчиев, като няма и хилядна от парите му е пародия.

Да изгледа видието от мача и да се почеше там, където не го сърби. Тези момчета не знаят какво да правят в оъбрана. Само с тичане не става. За класата на един отбор се съди по играта в отбрана. От там се гради и качествен тим.: вратар, отбрана и чак тогава нападателите.

делиорманска им работа

От улицата да хванеш един ще е по-добър треньор от този .той и Миланов са пародия .домуса сляп ли е,да го търпи .винаги когато е начело на отбора ,играят Ганкиното .пълен смешник е

Трафиканта на Африкански ДЯВОЛ- маймуни, Домусчиев да умира или да бяга ЗАЕДНО с маймуните към Африка, както бягаше Веска Меджидиева... Фалит и закриване на тая маймунска фирма- Лудогорец !

Kenn1111

Хвърлих едно око видях че няма български отбор на терена и превключих на друг канал.Лудогорец за мен няма нищо общо с България .По някаква слчайност един български мошенник го е включил в нашето първенство.

Мина му времето вече на Лудогорец !

от Левски сме за Лудогорец

Кире , Кире, отбора ти е трагедия.

SU-152

Много зле са.........

Ами това не е българското първенство Няма платени съдии