Лудогорец е гладен за подвизи срещу "резерви" за 280 млн. евро

Интер дава почивка на основни играчи, но какви заместници има само?!

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

довечера ще събираме стотинки за Левски, може и за Литекс :)

Синьо-червените мърши , ще игеаят в ШЛ ЛЕ другият най-рано!!!

Две рутинни победи с голова разлика и в двата мача за италианците ... Кратко, точно и ясно ....

2:0 За нашите като подценяваш и се правиш на велик след двата мача с Лудите прехваленият Конте си заминава. Нито купа в Италия, нито Шампионата, нито Лига Европа!!!

А дано се издъните маймуни .

Лудогорец а КАП проект и прави пари, а Левски е СОЦ проект и гълта пари.

Ясно е , че не можеш да четеш и нямаш никакви понятия от история.Неизвестно е образованието ти, но точно Лудогорец и социалидстически проект и със собственици от бивши комунисти и настоящи айдуци наречени приватизатори.Сигурно Гешев ще му разрови счетоводството и на него. Интересно е какви лекарства произвеждат заводите на гелосания и дали си плаща данъците редовно и в пълен размер.Левски е съзмдаден още преди Първата световна война.Чети то сляпото окато прави и , като не знаеш не пиши глупости.Точно понеже комунистите ги беше страх от привържениците на Левски зорлем го обединиха с отбора на Спартак София ,който имаше толкова публика колкото Лудогорец.

Това недоразумение "БГ футбол", още ли е живо!

Амчи примистети са в Турската Супер лига и без тва сички вИ мразят, ФОРЦА ИНТЕР!!!

Колкото и да не искам да го призная, но Лудогорец е единствения български отбор на ниво в момента и ще му стискам палци. Няма как. Не откачайте на тема български - това е съвременния футбол с наемници. Дано се вдигнем и ние скоро. На вечния съперник пожелавам същото. Само така ще има истински футбол и шанс за националния отбор някой ден отново. Покрай легионерите в клубовете и ако работят школите да израстнат нови на добро ниво български футболисти.

.........на ниво викаш.............ми то на фона на родния пейзаж и отбор от Серия С на италианското първенство ще е с шампионски амбиции!

Не се прави на цесекар, ре3ак! Жалки сте!

Ще ги мандърсат и с юношите, разликата е огромна във всяко едно отношение. Тука не става въпрос за късмет. Кубрат има повече шанс срещу Джошуа от колкото БГ отбор срещу италиански отбор

Ще бъде интересен мач, дано има голове. Проблемът на Лудогорец е, че още не е навлязъл във форма, за разлика от Интер. Не вярвам Интер да е отписал турнира, така че ще играят сериозно.

Голове ще има и още как дано само не са в едната врата ...

Шопските отбори с кого играят тази вечер ?

Играят с м@йка ти на генк-бенк, тъп ряз@н мънг@л Дел0рм@нски! Успех на Интер!!!

иди..отско заглавие над иди....отска статия

Супер ! Чакам с нетърпение двубоя !