Лудогорец е гладен за подвизи срещу "резерви" за 280 млн. евро

Интер дава почивка на основни играчи, но какви заместници има само?!

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер ! Чакам с нетърпение двубоя !

иди..отско заглавие над иди....отска статия

Шопските отбори с кого играят тази вечер ?

Ще бъде интересен мач, дано има голове. Проблемът на Лудогорец е, че още не е навлязъл във форма, за разлика от Интер. Не вярвам Интер да е отписал турнира, така че ще играят сериозно.

Ще ги мандърсат и с юношите, разликата е огромна във всяко едно отношение. Тука не става въпрос за късмет. Кубрат има повече шанс срещу Джошуа от колкото БГ отбор срещу италиански отбор

Голове ще има и още как дано само не са в едната врата ...

Играят с м@йка ти на генк-бенк, тъп ряз@н мънг@л Дел0рм@нски! Успех на Интер!!!

Колкото и да не искам да го призная, но Лудогорец е единствения български отбор на ниво в момента и ще му стискам палци. Няма как. Не откачайте на тема български - това е съвременния футбол с наемници. Дано се вдигнем и ние скоро. На вечния съперник пожелавам същото. Само така ще има истински футбол и шанс за националния отбор някой ден отново. Покрай легионерите в клубовете и ако работят школите да израстнат нови на добро ниво български футболисти.

Това недоразумение "БГ футбол", още ли е живо!

.........на ниво викаш.............ми то на фона на родния пейзаж и отбор от Серия С на италианското първенство ще е с шампионски амбиции!

Не се прави на цесекар, ре3ак! Жалки сте!

Лудогорец а КАП проект и прави пари, а Левски е СОЦ проект и гълта пари.

Амчи примистети са в Турската Супер лига и без тва сички вИ мразят, ФОРЦА ИНТЕР!!!

А дано се издъните маймуни .

2:0 За нашите като подценяваш и се правиш на велик след двата мача с Лудите прехваленият Конте си заминава. Нито купа в Италия, нито Шампионата, нито Лига Европа!!!

Две рутинни победи с голова разлика и в двата мача за италианците ... Кратко, точно и ясно ....

Синьо-червените мърши , ще игеаят в ШЛ ЛЕ другият най-рано!!!

довечера ще събираме стотинки за Левски, може и за Литекс :)

Ясно е , че не можеш да четеш и нямаш никакви понятия от история.Неизвестно е образованието ти, но точно Лудогорец и социалидстически проект и със собственици от бивши комунисти и настоящи айдуци наречени приватизатори.Сигурно Гешев ще му разрови счетоводството и на него. Интересно е какви лекарства произвеждат заводите на гелосания и дали си плаща данъците редовно и в пълен размер.Левски е съзмдаден още преди Първата световна война.Чети то сляпото окато прави и , като не знаеш не пиши глупости.Точно понеже комунистите ги беше страх от привържениците на Левски зорлем го обединиха с отбора на Спартак София ,който имаше толкова публика колкото Лудогорец.