17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Snaip17 , ако е въпрос за по няколко българчета, то ги има. Друг е въпросът, че чужденците преобладават и то не само в Лудогорец!

Каквото и да си говорим, браво на Лудогорец! Всяка година му предвиждаха крах, а той напредваше и в България и в Европа. И така вече 9 поредни години! Успех момчета!

Ще е страхотно да има поне по няколко българчета в тези отбори, за цвят...

Бъл-га-ри ю-на-ци!

но може ли да се сравняват днес 9 поредни титли с 9 от преди 60 г.? нищо общо няма. Дори само заради броя на бг футболисти в настоящият шампион,а и броя на тимовете в шампината ни! Дълга тема е

Круви на Кирчо!

Ако в Разград, има Български футболисти БЕЗ работа, трябва да извикат други българи, като Багата и Кубрат Пулев, да отидат и да пребият африканските маймуни. За да НЕ могат маймуните да вземат Парите и Работата на българските футболисти.. Маймуните да бягат с РАЗПРАНИ гъззове към Тур.ция, както бягаше Осман Ага през 1865 г.

Това че Домусчиев е спечелил още няколко милиона долара и разни ТРАФИКАНТИ на маймуни, изобщо НЕ ме интересува.. От тия БЪлгария НЯМА полза.. Тия са чужди башибозуци на БЪЛГАРСКА земя.. Ако Домусчиев иска а дава пари на чужденци, нека ходи да живее в Африка.. България може и без неговата маймунска футболна фирма.. Да бяга към Африка, заедно с маймуните.. ТИя са по- мръъсни, по- черни и по- гадни от цигани и турци. Черни като дяволи. Негрите са кръстоска между Змия и маймуна... Изроди.

Абе, ти що не се гръмнеш? Просто не си за това време!

че завиждате на Разград за титлата поредна.

Ако не играят в евротурнирите, откъдето текат парите, едва ли Домусчиев ще си гледа купите в склада.

е, че в Разград няма и няма да има кой знае какъв интерес към футбола. Факт, че там освен на мачовете с армейците и говедата, когато идват чужди агитки и малкият спретнат стадион се по напълва с 3-4 хиляди, на останалите срещи има не повече от стотина зрители. Факт е, че колкото и да се напъва Домуса, няма никога отборът му да бъде припознат като любим на българските футболни фенове. По интереса към даден отбор ще съдите и по мненията на хората, дори и тук, в Дир. Виждате, че въпреки вече шампиони от тази вечер, за делиорманци има само няколко мнения, при това, не хвалебствени. Та, да не споменаваме за двата софийски гранда, но дори за пловдивските отбори, за болярите, за моряците, за беройци, даже и за славистите, има в пъти повече коментари, и то свързани с техните отбори, а не да критикуват недоразумението в Разград...

Факт е ,че имат 9 титли! Поредни!

Парите печелят. Това е извода. А това е много лош показател. Преди това повечето хора не бяха чували за този отбор.

Абе защо откакто Лудогорец е шампион, националният е трагичен????????

Не съм от Лудогорец но по добро от тях няма .

Си от "Лафка"Само вие се радвате на тези титли и правите ШПАЛИРИ.

Такаааа, дори 100 пъти да стане шампион отборът на Домуса, пак няма да има интерес към спорта футбол в Делиормана. Ето, и днес, играе се мач, който вероятно ще даде новата шампионска титла на Домуса. Но на малкото стадионче има не повече от стотина-двеста зрители. Това не е еуфория, не е и дори някакъв кой знае какъв интерес към нова шампионска титла. Защото в Делиормана няма традиции към този спорт, там имаше епохални шампиони по борба. И трябваше да се продължат тези уникални успехи и традиции, а не да се опитва с нещо непознато в Делиормана. Защо Домуса реши да прави експеримент с футбол на място, където не му е мястото...

Леле каква динамика в родния футбол ... Едно и също десет години. Странно защо точно откакто шефа на Лудогорец се гушка с Вожда.

С пари всеки може, футболът в Бг е смехотворен

Поздравления и наистина впечатляващи резултати, макар да не съм техен привърженик! Да постигнеш такава организация, ниво и най-вече игра в евротурнирите е наистина уникално. Да задържиш всичко това толкова години е още повече за респект. Много подобни проекти се провалиха в България и то не заради по-малки бюджети.

Когато държавата ти дава всичко е лесно Я Домусчиев да спре да цица народни пари и Лудогорец ще си гледа купите само в склада.

Браво Лудогорец! Страхотно! Само така!